Heerlijk wonen in een groene omgeving, en toch centraal gelegen

Ontdek het nieuwbouw- en zelfbouwaanbod in Pijnacker-Nootdorp, niet ver van Rotterdam en Den Haag

19 februari 2019-

Heerlijk wonen met de rust, de ruimte en het groen van een dorp, dicht bij voorzieningen en op een steenworp afstand van de steden Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer en Delft. Het kan in Pijnacker-Nootdorp. Je vindt er nieuwbouwwoningen in onder meer de nieuwe wijken Ackerswoude en Keijzershof. Ook zelfbouw op een kavel is in Pijnacker-Nootdorp mogelijk. Op de Woonbeurs Rotterdam + regio, op zaterdag 16 en zondag 17 maart in het WTC in Rotterdam, kom je er meer over te weten. Maar hoe ziet dat wonen in Pijnacker-Nootdorp er concreet uit? De antwoorden in een aantal quotes.

'Altijd een school in de buurt en een bruisend verenigingsleven'

De belangrijkste voorzieningen liggen om de hoek met een royaal winkelaanbod, goede scholen, een actief verenigingsleven en vele sportmogelijkheden. Met meerdere natuur- en recreatiegebieden in de directe omgeving kun je heerlijk buiten genieten. 

'De centrale ligging is ideaal voor ons werk'

Werk je in de Randstad? Dan is Pijnacker-Nootdorp de ideale woonplaats. Met de auto en het openbaar vervoer ben je binnen een halfuur op je werkplek. Pijnacker-Nootdorp wordt prima ontsloten door de A12, A13 en A4. Parkeren is overwegend gratis. Bij drie stations kun je op de metro stappen. Metrolijn E brengt je comfortabel en in een kwartier naar het centrum van Rotterdam en naar Den Haag. Met de bus ben je ook snel in Delft of Zoetermeer. 

'Een actieve dag in de buitenlucht'

Pijnacker-Nootdorp bestaat uit de dorpen Pijnacker, Nootdorp en Delfgauw. Die liggen midden in het groen en zijn omringd door natuur- en recreatiegebieden. Verken de uitgebreide paden door het 15 kilometer lange groengebied Buytenhout. Roei door het waterrijke natuurgebied De Groenzoom. Of fiets door de groene polders in buurtschap Oude Leede. Kinderen kunnen genieten van natuurlijke speelplekken en fijne strandjes langs de recreatieplassen.

'Alle ruimte om veilig buiten te spelen'

Zoek je een energiezuinige eengezinswoning, een ruime twee-onder-één-kap woning of toch dat vrijstaande huis met die royale tuin? Heb je een droomhuis in je hoofd en zoek je alleen nog een kavel om dat huis op te bouwen? In de nieuwe wijken Ackerswoude en Keijzershof in Pijnacker-Nootdorp zijn voldoende mogelijkheden. En ook elders in de gemeente zullen in de nabije toekomst nieuwe woningen worden gebouwd.

  • www.natuurlijkpn.nl.
  • Stand: Pijnacker-Nootdorp.
  • De Woonbeurs Rotterdam + regio vindt zaterdag 16 en zondag 17 maart plaats in het WTC in Rotterdam (Beursplein 37). De beurs is op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur geopend. De toegang is gratis.

Meer nieuws