Groene Kaap huurwoningen Katendrecht
Archief

Het meest gevarieerde huuraanbod vind je in De Groene Kaap op Katendrecht

356 huurwoningen voor allerlei doelgroepen. Inschrijving gestart. Ook horeca en daktuinen

11 augustus 2020-

De terrasjes op het Deliplein, het stadstheater Walhalla, het culinaire en culturele vertier op het SS Rotterdam en de Fenix Food Factory, met talrijke heerlijkheden. Katendrecht, ooit roemrucht vanwege de bars, tattoozaken en prostituees, is nu een van dé hotspots van Rotterdam. Het ruige verleden is voorbij. De rauwe randjes die er nog zijn, worden nu gecombineerd met schitterende nieuwbouw en fenomenale uitzichten. Een waar spektakelproject is De Groene Kaap, met 356 (!) huurwoningen. Het gaat om appartementen en eengezinswoningen met huurprijzen van 850 tot 2.200 euro per maand. De inschrijving is gestart en verloopt via de projectsite.

Wonen, ontspannen en terrasje pakken in De Groene Kaap

De Groene Kaap is een bijzonder project, waar je behalve kunt wonen ook kunt ontspannen en een terrasje pakken. Het project bestaat uit vier robuuste gebouwen, waaruit vijf woontorens oprijzen met een zeer gevarieerd woningaanbod, zowel appartementen als eengezinswoningen. Die eengezinswoningen zijn verdeeld in stadswoningen (met de entrees op straatniveau) en hofwoningen (met de entrees aan de binnentuinen). De Groene Kaap heeft ook een publieke tuin met een wandelroute 'op hoogte' langs de hofjes. Deze route, die een beetje vergelijkbaar is met de High Line in New York, is voor iedereen toegankelijk. De woningen in een van de torens en de stadswoningen aan de kade zijn koopwoningen. De rest van het aanbod in De Groene Kaap is voor de verhuur.

Inschrijving gestart

De inschrijving voor de huurwoningen in De Groene Kaap is gestart en verloopt via de projectsite. Inschrijven kan tot en met 24 augustus (12.00 uur). Of je nu single, starter of senior bent, of een gezin met kinderen hebt, in De Groene Kaap vind je de woning die bij jou past. Zoveel mensen, zoveel woonwensen. De Groene Kaap is de plek waar die wensen uitkomen. Dat betekent ook dat je er in meerdere fases van je leven kunt blijven wonen. Als de kinderen het huis uit zijn, verkas je gewoon van een gezinswoning naar een appartement, om maar een voorbeeld te noemen. Niet voor niets wordt De Groene Kaap ook wel een project voor mensen 'van 0 tot 100 jaar' genoemd. Naar verwachting zullen de woningen eind dit jaar (2020) worden opgeleverd.

Panoramisch uitzichtpunt vanaf de daktuinen

Het is al gezegd: in De Groene Kaap kun je meer dan alleen wonen. Op de begane grond is ruimte voor voorzieningen. Maar welke dat zullen zijn, blijft nog even een verrassing. Een deel van het project grenst aan het Astanaplein, waar je eventueel kunt neerstrijken op een terrasje met uitzicht over het water. De Groene Kaap krijgt bovendien een toeristische trekpleister: een panoramisch uitzichtpunt vanaf de daktuinen. Hier kom je vanzelf als je over de wandelroute door het project loopt.

De Groene Kaap Huren in Rotterdam

De Groene Kaap huurappartementen en huurwoningen Katendrecht

 

Meer nieuws