Rabobank-Hypotheekdossier-woonbeurs-rotterdam

Het Rabobank Hypotheekdossier: het fundament voor uw droomhuis

Eenvoudig zelf de basis leggen voor uw nieuwe hypotheek

7 februari 2018-

De zoektocht naar uw droomhuis begint in het Rabobank Hypotheekdossier. Een online tool waarmee u in dertig minuten een hypotheekberekening kunt maken. U kunt waar en wanneer u wilt rekenen in het systeem dat uw hypotheekadviseur ook gebruikt. Uiteraard is de Rabobank ook aanwezig tijdens de Woonbeurs Rotterdam + regio, op zaterdag 24 en zondag 25 maart in het WTC in Rotterdam.

Rabobank Hypotheekdossier: van oriëntatie tot offerte

Met het Rabobank Hypotheekdossier kunt u een berekening maken als u plannen heeft om een huis te kopen. Of als u zich afvraagt of oversluiten van uw hypotheek interessant is. Het Rabobank Hypotheekdossier geeft ook inzicht wanneer u verbouwingsplannen heeft en wilt weten hoeveel u extra kunt lenen.


Bekijk de video met uitleg over het Rabobank Hypotheekdossier:
 

Rabobank Hypotheekdossier: de basis voor uw nieuwe hypotheek

Leg eenvoudig zelf de basis voor uw nieuwe hypotheek en start nu met het vullen van uw Rabobank Hypotheekdossier. Heeft u vragen? Bel dan naar 010-4003333 of bezoek de stand van de Rabobank op de Woonbeurs Rotterdam + regio. 

  • www.rabobank.nl.
  • Stand: Rabobank.
  • De Woonbeurs Rotterdam + regio vindt zaterdag 24 en zondag 25 maart plaats in het WTC in Rotterdam (Beursplein 37). De beurs is op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur geopend. De toegang is gratis. 
Meer nieuws