het-remisehof-nieuwbouw-parkstad-rotterdam

Het Remise Hof: herenhuizen, videwoningen en appartementen

Fase 1 van gevarieerd nieuwbouwproject in Rotterdamse wijk Parkstad is nu in voorbereiding

28 februari 2018-

Nieuwbouw herenhuizen, videwoningen en appartementen in een nieuw stukje Rotterdam. Ontdek Het Remise Hof, een gevarieerd nieuwbouwproject in de Rotterdamse wijk Parkstad. Hier kun je rustig, riant en comfortabel wonen, met alle voordelen van de stad binnen handbereik. Het Remise Hof komt namelijk nabij diverse hotspots in Rotterdam, zoals de Wilhelminapier, Katendrecht en de Afrikaanderwijk. Op de Woonbeurs Rotterdam + regio, op zaterdag 24 en zondag 25 maart in het WTC in Rotterdam, krijg je meer informatie.

Het Remise Hof: fase 1 in voorbereiding

De naam Het Remise Hof is heel toepasselijk. Op de plek waar dit nieuwe stukje Rotterdam zal verrijzen, wachtten trams en bussen vroeger op hun volgende ritten. Het project krijgt circa 250 woningen, zowel koop als vrije sector huur. In de eerste fase worden naast vrije sector huurwoningen ook 36 koopwoningen ontwikkeld. Met 25 royale appartementen, acht lichte videwoningen en drie zeer ruime en bijzondere herenhuizen, is er voor elk wat wils. Bovendien hebben alle woningen toegang tot de fraai aangelegde, grote, afgesloten binnentuin. Uniek: stedelijk wonen en toch zo'n grote binnentuin. Ook aan het parkeren is gedacht. Het merendeel van de woningen heeft een parkeerplaats in een afgesloten parkeervoorziening.

Zeer riante herenhuizen met statige uitstraling

De herenhuizen van Het Remise Hof zijn zeer royale woningen met een gebruiksoppervlak van circa 240 (!) vierkante meter. Deze woningen, met wel vier woonlagen, bieden je veel vrijheid om de indeling te kiezen die bij jou past. De ruimtelijke en lichte opzet met twee vides maakt allerlei bijzondere indelingen mogelijk. Door de diverse indelingsmogelijkheden zijn deze statige woningen ook heel geschikt om wonen met werken te combineren. Ook heb je in deze woningen veel buitenruimte. Behalve de gezamenlijke binnentuin heb je een privéterras én een groot dakterras. 

Lichte en ruime videwoningen 

De videwoningen in het plan zijn ruime woningen met een gebruiksoppervlak van circa 160 vierkante meter. Het gaat om drielaagse woningen, waarbij ook veel keuzevrijheid is voor de indeling die bij jouw woonwensen en leefstijl past. Op de begane grond is er de mogelijkheid om een werkstudio te realiseren. De grote vide centraal in de woning zorgt voor extra licht, ruimtebeleving en sfeer. Deze woningen beschikken allemaal over een tuin, grenzend aan de fraaie binnentuin. 

Luxueuze appartementen 

Dan zijn er nog de zeer diverse en luxueuze appartementen met woonoppervlaktes van circa 65 tot zo'n 140 vierkante meter. Je kunt kiezen voor appartementen met twee, drie of vier kamers. Welk appartement je ook kiest, je beschikt altijd over een ruim terras van zeker negen vierkante meter. Daarnaast kun je uiteraard gebruikmaken van de fraaie binnentuin. 

Start verkoop fase 1 in tweede kwartaal. Blijf op de hoogte

Momenteel wordt hard gewerkt aan het verder uitwerken van de woningen van Het Remise Hof. Naar verwachting start de verkoop van fase 1 in het begin van het tweede kwartaal van dit jaar (2018). Als je je via de projectsite aanmeldt als belangstellende, blijf je op de hoogte van het laatste nieuws. Ook op de Woonbeurs Rotterdam + regio (stand Ooms Makelaars) kom je meer over het project te weten.

  • www.remisehof.nl.
  • Stand: Ooms Makelaars.
  • De Woonbeurs Rotterdam + regio vindt zaterdag 24 en zondag 25 maart plaats in het WTC in Rotterdam (Beursplein 37). De beurs is op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur geopend. De toegang is gratis.
Meer nieuws