Het Uitzicht: uniek wonen aan de rand van Rhoon

6 maart 2023-

ESSENDAEL HEEFT HET ALLEMAAL!

Tussen het levendige Rotterdam en de Oude Maas ligt een weids polderlandschap. De beste plek om over dit landschap uit te kijken? De naam zegt het al: dat is Het Uitzicht, een unieke wijk aan de rand van Rhoon in Essendael. Wanneer je in je luie stoel geniet van de ruisende bomen en mooie wolkenluchten, vergeet je bijna dat je vlakbij de grootste havenstad van Europa woont.

Het Uitzicht hoort bij de wijk Essendael, maar heeft dankzij het bijzondere ontwerp een compleet eigen gezicht. De leefruimte van je huis bevindt zich op hoogte, waardoor je vrij uitkijkt over de groene omgeving. Rondom de woningen kabbelt water, overal staan bomen en geparkeerde auto’s zie je bijna niet.

Zoek je een uniek huis in het groen, vlakbij het levendige Rotterdam? Het Uitzicht brengt deze twee werelden bij elkaar. Het project bestaat uit 61 eigentijdse herenhuizen en een modern gebouw met 16 appartementen. Er zijn nog enkele Waterwoningen te koop – bekijk het aanbod op https://www.essendael.nl/het-uitzicht of breng een bezoek aan onze stand (L-6) op de Woonbeurs Rotterdam.

Meer nieuws