nieuwbouw-eengezinswoningen-heijplaat-verborgen-geheim-nul-op-de-meter-woonbeurs

Het Verborgen Geheim: energie-neutrale nieuwbouwwoningen in tuindorp Heijplaat

Nieuwe fase met nieuwbouw rij- en hoekwoningen in aantocht. Kom naar de Woonbeurs voor meer informatie!

13 februari 2018-

Je zou het er nooit zoeken, maar midden in de dynamische Rotterdamse haven ligt een rustig, groen tuindorp met sfeervolle arbeidershuizen, statige villa's en idyllische kerktorens. Heijplaat heet deze oase. Daar, achter de voormalige scheepswerf van de Rotterdamsche Droogdok Maatschappij, verrijst een bijzondere nieuwbouwwijk met nul-op-de-meter huizen en een toepasselijke naam: Het Verborgen Geheim. Op de Woonbeurs Rotterdam, op zaterdag 24 en zondag 25 maart in het WTC in Rotterdam, ontdek je meer over dit project.

Het Verborgen Geheim: nieuwe fase in aantocht, met rij- en hoekwoningen

Het Verborgen Geheim wordt een moderne en groene woonwijk aan de stoere Heysehaven op Heijplaat. Ontwikkelaar Van Omme & De Groot realiseert hier zo'n 170 nul-op-de-meter nieuwbouwhuizen. Nu fase 3 is uitverkocht, komt fase 4 er alweer aan. Die fase, die naar verwachting in mei in verkoop gaat, krijgt rij- en hoekwoningen met woonoppervlaktes van circa 114 tot 121 vierkante meter, vijf kamers en een flinke tuin.

Aansluiting tussen nieuwbouw en oude tuindorpsfeer

In Het Verborgen Geheim komen verleden en toekomst samen. De woningen sluiten met voortuinen en groene perkjes aan bij de bestaande bebouwing van het historische tuindorp. Parkeerhoven tussen de woningen maken de straten autoluw. Het industriële en stoere karakter van de haven komt terug in de kadewoningen (uit fase 3), die pal aan de Heysehaven worden gebouwd.

Gegarandeerd nul-op-de-meter: duurzaam en financieel aantrekkelijk

Alle woningen in Het Verborgen Geheim worden met nul-op-de-meter garantie gebouwd. Dat is een slimme investering in de toekomst, zowel financieel als voor het milieu. Diverse installaties en toepassingen zorgen ervoor dat je huis net zo veel energie opwekt als verbruikt: nul-op-de-meter. Van Omme & De Groot werkt hierin samen met Klimaatgarant, een bedrijf met een schat aan kennis en ervaring op het gebied van energieneutrale toepassingen in de woningbouw. Praktisch gezien betekent nul-op-de-meter dat je energiemeter aan het eind van het jaar op dezelfde stand staat als aan het begin. Je krijgt dan ook geen energienota's meer! Je betaalt alleen voor de huur van de warmtepomp en de zonnepanelen. Die kosten zijn altijd lager dan wat je anders voor je energie zou betalen. Op de projectsite staat hierover meer informatie. Een extra financieel voordeel is dat je bij nul-op-de-meter woningen tot maximaal 27.000 euro extra hypotheek kunt krijgen.

Meer weten? Kijk op de website of kom naar de Woonbeurs

Het Verborgen Geheim is een project van Van Omme & De Groot. Wil je er meer over weten? Bekijk dan de projectsite en kom naar de Woonbeurs Rotterdam + regio (stand: Ooms Makelaars).

  • www.hetverborgengeheim.nl.
  • Stand: Ooms Makelaars.
  • De Woonbeurs Rotterdam + regio vindt zaterdag 24 en zondag 25 maart plaats in het WTC in Rotterdam (Beursplein 37). De beurs is op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur geopend. De toegang is gratis.

Meer nieuws