Het Verborgen Geheim: nul-op-de-meter woningen in Rotterdams tuindorp

Eengezinswoningen in Heijplaat, een groene oase in het dynamische havengebied van Rotterdam

19 februari 2019-

Aan de Heysehaven in Rotterdam wordt gebouwd aan een moderne en groene woonwijk met circa 170 nul-op-de-meter koopwoningen. Zoek jij een nieuwbouwhuis met tuin in een historische tuindorp-setting, midden in de dynamiek van de haven en niet ver van het centrum van Rotterdam? Dan is Het Verborgen Geheim iets voor jou. Op de Woonbeurs Rotterdam + regio, op zaterdag 16 en zondag 17 maart in het WTC in Rotterdam, krijg je er alle informatie over.

Het Verborgen Geheim groeit. Nu fase 5 in verkoop

Steeds meer woningkopers weten deze verborgen parel in Rotterdam te vinden. De nieuwe wijk gaat zich al écht vormen. Afgelopen voorjaar hebben de eerste bewoners hun intrek genomen in hun woningen in fase 1. De eerste woningen van de fases 2 en 3 worden ook al opgeleverd. Fase 4 is uitverkocht en de bouw van die fase start zeer binnenkort. Fase 5, met 22 woningen, is nu in verkoop. Er zijn nog woningen beschikbaar. Je kunt kiezen uit drie verschillende woningtypen: 

Type Kiel: vriendelijke gezinswoningen
De ruime eengezinswoningen van woningtype Kiel hebben een woonoppervlakte van circa 121 vierkante meter. De voortuinen (met groene haag) en de luifels boven de voordeuren geven de woningen een vriendelijke uitstraling. De achtertuinen liggen op het zuidwesten en aan een prachtige binnentuin. Parkeren doe je op je eigen parkeerplaats.

Type Mast: een plaatje om te zien
De woningen van het type Mast zijn ook circa 121 vierkante meter groot. De stijlvolle, donkerbruine bakstenen en de fraaie, witte details maken deze woningen echt een plaatje om te zien. Voor de deur ligt een mooie groenstrook. En achter de woning heb je een eigen parkeerplaats. 

Type Boeg: meer kamers dankzij plat dak
De eengezinswoningen van het type Boeg hebben een woonoppervlakte van circa 128 vierkante meter. Het zijn ruime huizen met veel slaapkamers. Door het volledige platte dak heb je maar liefst vijf slaapkamers. De kinderen spelen onbezorgd in de binnentuin of op het groene veld voor de deur.

170 woningen: gasloos en nul-op-de-meter

Het Verborgen Geheim krijgt zo’n 170 koopwoningen. Allemaal zonder gasaansluiting en volledig nul-op-de-meter. Dit betekent dat je huis net zo veel energie opwekt als verbruikt. Een wijk die helemaal klaar is voor de toekomst en bovendien uniek in Rotterdam. Het actueel beschikbare aanbod staat op de projectsite. Wil je ter plekke komen kijken? Kom dan naar het informatiecentrum aan de Heysekade 4 in Heijplaat. Je kunt daar elke woensdag tussen 16.00 en 17.30 uur terecht.

  • www.hetverborgengeheim.nl.
  • Stand: Ooms Makelaars.
  • De Woonbeurs Rotterdam + regio vindt zaterdag 16 en zondag 17 maart plaats in het WTC in Rotterdam (Beursplein 37). De beurs is op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur geopend. De toegang is gratis.

Meer nieuws