Puur Rotterdams en nul-op-de-meter wonen op een bijzonder plekje in de Rotterdamse stadshavens

Fase 7 nieuwbouwproject Het Verborgen Geheim dit voorjaar in verkoop. Kom naar de Woonbeurs voor meer informatie!

8 maart 2020-

Een oase in de Rotterdamse stadshavens. Zo zou je het tuindorp Heijplaat kunnen omschrijven, met sfeervolle arbeidershuizen, statige villa's, idyllische kerktorens en het vele groen. Daar, aan de Heysehaven, verrijst Het Verborgen Geheim. Deze nieuwbouwwijk krijgt uiteindelijk 170 nul-op-de-meter koopwoningen: karakteristieke kadewoningen, twee-onder-één-kapwoningen en eengezinswoningen. Tijdens de Woonbeurs Rotterdam + regio, op zaterdag 27 en zondag 28 juni in het WTC in Rotterdam, ontdek je meer over Het Verborgen Geheim en over de nieuwe fase die eraan komt: fase 7, met 20 nul-op-de-meter koopwoningen.

Nul-op-de-meter: wat betekent dat eigenlijk?

De woningen in Het Verborgen Geheim worden allemaal gasloos en volledig 'nul-op-de-meter'. Dat betekent dat ze net zo veel energie opwekken als ze verbruiken. Daarmee is Het Verborgen Geheim uniek in Rotterdam. Op www.hetverborgengeheim.nl staat een infographic met uitleg over nul-op-de-meter. Qua architectuur passen de huizen perfect bij de bouwstijl van het originele tuindorp. De nieuwe wijk is ruim van opzet, met veel groen, heel veel ruimte voor kinderen om te spelen en voldoende parkeergelegenheid. Een heuse parel op Heijplaat. De wijk begint zich al écht te vormen. In het voorjaar van 2018 ontvingen alle kopers van fase 1 de sleutel van hun woning. Inmiddels zijn ook de woningen van fase 2, 3 en 4 opgeleverd. Fase 5 is in aanbouw. Wil je het zelf zien? Kom langs!

Fase 7 in het voorjaar van 2020 in verkoop

Fase 7 van Het Verborgen Geheim bestaat dus uit 20 nul-op-de-meter woningen, in drie verschillende typen. In deze fase is er keuze uit rijwoningen van het type Kiel en het type Mast, en twee-onder-één-kapwoningen van het type Brug. De woningen van de typen Kiel en Mast hebben een woonoppervlakte van ongeveer 121 vierkante meter, een fijne tuin en een eigen parkeerplaats. De 6 twee-onder-één-kapwoningen (type Brug) zijn met ongeveer 150 vierkante meter woonoppervlak riant te noemen. De rijke detaillering en het gebruik van verschillende gevelstenen geven deze woningen een eigen gezicht. De tweekappers hebben een voortuin, een achtertuin met achterom en een oprit met garage. Zoek jij een nieuwbouwhuis in een historische tuindorp-setting, midden in de dynamiek van de haven en vlak bij het centrum van Rotterdam? Ontdek dan Het Verborgen Geheim!

  • www.hetverborgengeheim.nl.
  • Stand: Van Omme & De Groot Projectontwikkelaars & Bouwers.
  • De Woonbeurs Rotterdam + regio vindt zaterdag 27 en zondag 28 juni plaats in het WTC in Rotterdam (Beursplein 37). De beurs is op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur geopend. De toegang is gratis.
Meer nieuws