inspiratiebijeenkomst-hoe-vind-je-een-huis-in-rotterdam

Hoe vind je een huis in Rotterdam? Ontdek het tijdens inspiratiebijeenkomst

Zaterdag 24 maart (10.30-12.00 uur), voorafgaand aan de Woonbeurs: bijeenkomst voor woningzoekenden in WTC

20 februari 2018-

Ben jij op zoek naar een koop- of huurhuis in het midden- of hogere segment in Rotterdam? Kom dan op zaterdag 24 maart naar de inspiratiebijeenkomst 'Hoe vind je een huis in Rotterdam?' in het WTC in Rotterdam. De sessie, waarin deskundigen je adviseren en inspireren, begint om 10.30 uur en eindigt om 12.00 uur. Op dat moment gaat de Woonbeurs Rotterdam + regio van start, eveneens in het WTC. Je kunt na de inspiratiebijeenkomst dus meteen de beursvloer op, op zoek naar een woning.

Inspiratiebijeenkomst: specialisten uit de woningmarkt aan het woord

Door de krapte op de huizenmarkt is het wellicht niet gemakkelijk om een huis te vinden dat aan al je wensen voldoet. Tijdens de inspiratiebijeenkomst komen specialisten van Rabobank Rotterdam, woningcorporatie Vestia en de makelaarskantoren Ooms en De Makelaars aan het woord. Zij vertellen waar je in Rotterdam leuk en betaalbaar kunt wonen, waar je op moet letten als je een huis gaat bezichtigen en welke financieringsmogelijkheden er voor (o.a.) starters zijn. Tijdens de bijeenkomst wordt ook een schets gegeven van Rotterdam als woonstad; welke wijken zijn in trek en waar is de concurrentie met andere woningzoekenden nog niet zo groot?

Ook interessant als je een huurwoning in Rotterdam zoekt

De inspiratiebijeenkomst 'Hoe vind je een huis in Rotterdam?' gaat niet alleen over koopwoningen. Ook als je op zoek bent naar een huurhuis in het midden- of hogere segment, is de bijeenkomst interessant. Ben je op zoek naar een sociale huurwoning? Dan kun je terecht op de website van Woonnet Rijnmond: www.woonnetrijnmond.nl

Aanmelden voor inspiratiebijeenkomst via woneninrotterdam.nl

Heb je interesse om bij de inspiratiebijeenkomst aanwezig te zijn? Meld je dan aan via het inschrijfformulier op woneninrotterdam.nl. Het aantal plaatsen is beperkt. Deelname is, net als de toegang tot de Woonbeurs Rotterdam + regio, gratis. Mocht je na je aanmelding toch niet bij de bijeenkomst aanwezig kunnen zijn, meld je dan tijdig af.

Wonen in Rotterdam: informatie en inspiratie over Rotterdam als woonstad

Wonen in Rotterdam is het platform dat je helpt Rotterdam te verkennen in je zoektocht naar een nieuw (t)huis. Met woningaanbod, verhalen van bewoners en ondernemers, schetsen van de wijken, (financiële) tips en meer. Kijk voor meer informatie op www.woneninrotterdam.nl, schrijf je in voor de maandelijkse Wonen in Rotterdam nieuwsbrief en volg het laatste nieuws op Facebook (/woneninrotterdam.nl) en Twitter (@WoneninRotterdam). Wonen in Rotterdam is een initiatief van Rotterdam Partners en de Gemeente Rotterdam.

Foto boven: Guido Pijper. Foto onder: Peter de Krom.

Meer nieuws