Holy Résidence: wonen in een van de mooiste wijken van Vlaardingen

Nog enkele appartementen en penthouses beschikbaar nabij de natuur van Midden-Delfland

19 februari 2019-

Comfortabel en gelijkvloers wonen in een van de mooiste wijken van Vlaardingen, nabij alle voorzieningen en de natuur van Midden-Delfland. Het kan in de appartementen van nieuwbouwproject Holy Résidence. In het project, dat bestaat uit twee identieke gebouwen, zijn nog enkele appartementen en penthouses beschikbaar. Op de Woonbeurs Rotterdam + regio, op zaterdag 16 en zondag 17 maart in het WTC in Rotterdam, kun je erover in gesprek.

Appartementen in Holy Résidence: kleinschalig en intiem

Holy Résidence omvat 44 appartementen, eerlijk verdeeld over de twee gebouwen. Op iedere verdieping bevinden zich 4 appartementen. De toplagen van beide gebouwen bieden ruimte aan twee penthouses. De opzet is bewust kleinschalig en intiem. Zo ontstaat een veilige woonomgeving waarin u uw buren goed kent en zich op uw gemak voelt. De woonoppervlaktes variëren van 88 tot 168 vierkante meter, verdeeld over twee, drie of vier kamers. In alle appartementen geniet je van een heerlijke buitenruimte. De penthouses hebben een riant terras met uitzicht op de Broekpolder. De vrij-op-naam prijzen van de nog beschikbare appartementen beginnen bij 320.000 euro (stand van zaken medio februari 2019).  

Bouw gestart. Oplevering verwacht in tweede kwartaal 2020

Op 15 februari is de eerste paal van Holy Résidence geslagen. Aan de start van het heiwerk zijn diverse werkzaamheden voorafgegaan, zoals het boren van de bronnen voor de warmtepompen. Holy Résidence wordt immers gasloos. De verwachting is dat het project in het tweede kwartaal van 2020 wordt opgeleverd. 

  • www.holy-residence.nl.
  • Stand: Boele & Van Eesteren.
  • De Woonbeurs Rotterdam + regio vindt zaterdag 16 en zondag 17 maart plaats in het WTC in Rotterdam (Beursplein 37). De beurs is op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur geopend. De toegang is gratis.

Meer nieuws