Huis-van-inspiratie-nieuwbouw-Rotterdam-Nieuw-Crooswijk

Huis van Inspiratie: de laatste stadswoningen van Nieuw Crooswijk

Riante koopwoningen tegenover de Kralingse Plas in Rotterdam, met drie tot zes slaapkamers en diepe achtertuinen

26 februari 2018-

Nieuw Crooswijk moest een gevarieerde, echt Rotterdamse stadswijk worden met hoogwaardige gebouwen die allemaal anders zijn. Nou, dat is gelukt. Met zijn veelzijdige woningaanbod, gevarieerde opbouw, samenspel van architectuurstijlen en fraaie details maakt de wijk die ambities helemaal waar. Het laatste project in Nieuw Crooswijk is Huis van Inspiratie, met riante stadswoningen. Daarvan zijn er nog enkele beschikbaar. Meer informatie hierover krijg je op de Woonbeurs Rotterdam + regio, op zaterdag 24 en zondag 25 maart in het WTC in Rotterdam.

Riante eengezinswoningen, voorzien van alle comfort

De stadswoningen in Huis van Inspiratie zijn heerlijk ruim, met woonoppervlaktes van circa 150 tot zo'n 245 vierkante meter. Het gaat om drie- en vierlaagse huizen, met drie, vier, vijf of zes slaapkamers en gevels van 5.40 en 6.00 meter breed. Elke woning wordt opgeleverd met een plafondhoogte (op de begane grond) van maar liefst drie meter. Verder heb je vloerverwarming als hoofdverwarming, hardhouten binnendeurkozijnen met stompe deuren, een of twee badkamers en luxueus afgewerkte toiletten. Bijna alle huizen beschikken over twee parkeerplaatsen in de nabij gelegen parkeergarage. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. De prijzen daarvan beginnen bij 560.000 euro (v.o.n.). Kijk op de projectsite voor de actuele stand van de verkoop. De bouw van de woningen start rond de zomer, zo is de planning.

Een vaste indeling of een indeling op maat

Qua indeling kunt je kiezen uit Comfort en Style. Dit zijn plattegronduitvoeringen die zo mogelijk al volledig aan jouw woonwensen voldoen. Je hebt dan bijvoorbeeld een fraaie vide, een extra grote badkamer of wonen over twee lagen. Heb je liever een indeling op maat? Kies dan voor het Deluxe-traject. Dan stel je, samen met de interieurarchitecten van DOEN, je droomhuis nog verder samen. Daarnaast zijn er de zogeheten 'specials'. Dat zijn woningen op beeldbepalende plekken in het plan, waar verschillende architecten echt iets bijzonders van hebben gemaakt. Naast een gevel die tot de verbeelding spreekt is ook de indeling van deze specials echt bijzonder te noemen.

Diepe achtertuinen, fraaie binnentuin

Groen is een dominante kleur rondom je woning In Huis van Inspiratie. Dat is te danken aan groenstroken, diepe achtertuinen en een fraaie gezamenlijke binnentuin. Parkeerplaatsen zijn grotendeels aan het oog onttrokken. Deze bevinden zich binnen het afgesloten bouwblok onder een fraai vormgegeven dek.

  • www.nc2018.nl.
  • 010-2720000 (Makelaarskantoor Langejan) of 010-3007117 (TW3 Makelaardij).
  • Stand: Heijmans.
  • De Woonbeurs Rotterdam + regio vindt zaterdag 24 en zondag 25 maart plaats in het WTC in Rotterdam (Beursplein 37). De beurs is op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur geopend. De toegang is gratis.

Meer nieuws