huis-van-inspiratie-rotterdam-woonbeurs
Archief

Huis van Inspiratie: riante eengezinswoningen in Nieuw Crooswijk

Volop mogelijkheden om je huis naar je eigen woonwensen aan te passen

4 februari 2017-

Royale drie- en vierlaagse eengezinswoningen, in allerlei varianten, die je ook nog eens naar eigen inzicht kunt aanpassen. Huis van Inspiratie, het laatste deelplan van nieuwbouwwijk Nieuw Crooswijk in Rotterdam, krijgt er 52. In mei is de start verkoop. Tijdens de Woonbeurs Rotterdam + regio krijg je de laatste informatie.

Via co-creatie

Net als eerdere deelplannen in Nieuw Crooswijk komt ook Huis van Inspiratie via co-creatie tot stand. Daarbij denken belangstellenden tijdens workshops mee over het project. Het is een beproefd recept, omdat het woningen oplevert die helemaal voldoen aan de wensen van de doelgroep. Het gaat daarbij om het stedenbouwkundig plan, het gevelbeeld, de woningtypen, de interieurontwerpen en de inrichting van de tuinen en het binnenterrein.

Huis van Inspiratie: riante woningen, riante tuinen

Huis van Inspiratie krijgt 52 riante eengezinswoningen met woonoppervlaktes van circa 150 tot ongeveer 250 vierkante meter, en tuinen tot wel 25 (!) meter diep. In de plannen is ook een gezamenlijke binnentuin opgenomen. Bij elk huis horen twee parkeerplaatsen en een berging. De prijsindicatie is vanaf ongeveer 475.000 euro (v.o.n.).

Een huis dat helemaal bij jou past

Niet alleen via de co-creatiesessies, ook op andere manieren kun je in Huis van Inspiratie je woondromen realiseren. Zo is er volop keuze, mede dankzij de inzet van vijf architecten. Een huis met een fraai souterrain, een statige bordestrap, een split-level woonkamer/keuken, een fijne vide of extra hoge plafonds. Het is allemaal mogelijk. Ook de breedte van de woningen varieert: het ene huis is 5,4 meter breed, het andere zes meter. Bovendien kun je kiezen voor een drielaags of een vierlaags huis. En als je eenmaal voor een huis hebt gekozen, kun je het met allerlei opties en indelingsmogelijkheden nog meer naar je eigen hand zetten.

Specials: bijzondere oplossingen

Om extra keuzemogelijkheden te creëren, ontwerpen de architecten van Huis van Inspiratie bovendien zogeheten specials. Dat zijn woningen waarvan het ontwerp, de indeling en de afwerking helemaal door de architecten zijn bedacht, met bijzondere oplossingen als resultaat. Als kers op de taart is aan het project ook een interieurarchitect verbonden, die voor nog meer creativiteit zal zorgen.

Duurzaam, energiezuinig en luxe

Hoe veel variatie er ook is, de woningen in het project hebben ook veel gemeen. Zoals het gebruik van duurzame materialen en luxe afwerking van de badkamer(s) en de toiletten. Daarnaast zijn alle woningen zeer energiezuinig, dankzij diverse energiebesparende maatregelen.

Gevarieerde stadswijk

Nieuw Crooswijk is een gevarieerde stadswijk met gebouwen die allemaal anders zijn. Een groot deel van de wijk is klaar en bewoond. Eén deelplan, Huis van Verlangen, wordt momenteel gebouwd.

Meer weten? Kijk op de website en kom naar de woonbeurs

Wil je op de hoogte blijven en een uitnodiging krijgen voor de start verkoop? Meld je dan nu aan als belangstellende via www.nc2018.nl. Of kom naar de Woonbeurs Rotterdam + regio, op zaterdag 18 en zondag 19 maart in het WTC aan het Beursplein 37 in Rotterdam (stand: Heijmans). De beurs is op beide dagen van 12:00 tot 17:00 uur gratis toegankelijk.

Meer nieuws