Hypotheek afsluiten of meeverhuizen? Ga in gesprek met Ooms Financieel Adviseurs

Financieel advies tijdens al je levensfasen. Want je leven verandert en je financiële vragen ook

12 februari 2020-

Het zoeken naar een ander huis is leuk en spannend. Maar je moet wel weten wat je financiële mogelijkheden zijn. Natuurlijk, een hypotheek met een lage rente willen we allemaal. Maar misschien zijn er ook andere dingen belangrijk waar je nu niet aan denkt. De onafhankelijke adviseurs van Ooms Financieel Adviseurs helpen je graag op weg.

Vrijblijvend adviesgesprek

Met de hypotheekadviseurs van Ooms Financieel Adviseurs kun je altijd oriënterend in gesprek. Je kunt het hebben over het afsluiten, opnieuw afsluiten of meeverhuizen van je hypotheek, maar het kan ook over andere zaken gaan. Je kunt bijvoorbeeld ook met vragen over je belastingaangifte, verzekeringen, onderneming, pensioen of scheiding bij Ooms Financieel Adviseurs terecht. En wil je na het oriënterende gesprek verder praten, dan kan er een vervolgafspraak worden gepland.

Betrokken in alle levensfasen

Bij Ooms Financieel Adviseurs krijg je persoonlijk advies voor financiële weerbaarheid in elke fase van je leven, zodat jij je doelen kunt blijven realiseren. Ook als je ondernemer bent. Want het leven verandert en dus heb je steeds andere financiële vragen. Een groter huis? Sparen voor de studiekosten van je kind? Iets extra's opzij leggen voor de oude dag? De deskundigen van Ooms Financieel Adviseurs lopen alle opties met je door en geven je een 100 procent onafhankelijk advies op maat.

Meer nieuws