Hypotheek meeverhuizen of opnieuw afsluiten? Ga in gesprek met Ooms Financieel Adviseurs

Financieel advies tijdens alle levensfasen. Want je leven verandert en je financiële vragen ook

11 februari 2019-

Het zoeken naar een ander huis is leuk en spannend. Maar je moet wel weten wat je financiële mogelijkheden zijn. Natuurlijk, een hypotheek met een lage rente willen we allemaal. Maar misschien zijn er ook andere dingen belangrijk waar je nu niet aan denkt. De onafhankelijke adviseurs van Ooms Financieel Adviseurs helpen je graag op weg. Kom op zaterdag 16 of zondag 17 maart langs bij de stand van Ooms op de Woonbeurs Rotterdam + regio voor een financieel gesprek.

Vrijblijvend adviesgesprek

De adviesgesprekken op de beurs zijn vrijblijvend en oriënterend. De adviseurs van Ooms geven een voorlopig advies over wat je zou kunnen lenen, tegen welke hypotheekrente en wat je maandlasten ongeveer worden. Zo weet je direct welke projecten op de beurs binnen je mogelijkheden vallen. Heb je een andere specifieke financiële vraag? Geen probleem, ook hier kunnen ze een antwoord op geven. Na het gesprek heb je de keuze om een vervolgafspraak in te plannen, waarbij de adviseur uitgebreider op je vragen kan ingaan. Dan kan bijvoorbeeld onderzocht worden wat de juiste keuze is: je hypotheek meeverhuizen of opnieuw afsluiten.

Niet lang in de wachtrij dankzij buzzer

De Woonbeurs Rotterdam + regio trekt elk jaar weer meer bezoekers. Lang wachten is voor niemand leuk is. Daar heeft Ooms Financieel Adviseurs rekening mee gehouden. Nadat je jezelf hebt aangemeld bij de stand van Ooms krijg je een buzzer mee. Je kunt daarna verder met je beursbezoek. Elk kwartier is er ruimte op de stand voor 3 adviesgesprekken. De buzzer gaat af wanneer jij aan de beurt bent. Zo hoef je nooit lang te wachten. Wil je na de beurs verder praten, dan kan er een vervolgafspraak gepland worden op een van de 8 Ooms-vestigingen in de regio.

Betrokken in alle levensfasen

Als je dat wilt, is Ooms Financieel Adviseurs ook op langere termijn jouw gesprekspartner als het om je financiën gaat. Want het leven verandert en dus heb je steeds andere financiële vragen. Een groter huis? Sparen voor de studiekosten van je kind? Iets extra's opzij leggen voor de oude dag? De deskundigen van Ooms Financieel Adviseurs lopen alle opties met je door en geven je een 100 procent onafhankelijk advies op maat. 

  • www.oomsfinancieeladviseurs.com.
  • Stand: Ooms Financieel Adviseurs.
  • De Woonbeurs Rotterdam + regio vindt zaterdag 16 en zondag 17 maart plaats in het WTC in Rotterdam (Beursplein 37). De beurs is op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur geopend. De toegang is gratis.
Meer nieuws