In de Heemtuinen in Vlaardingen komt alles samen!

15 februari 2023-

Vlaardingen krijgt een geweldige nieuwe plek om te wonen, te leven en te beleven: De Heemtuinen. Een ongekend groen, duurzaam en divers nieuwbouwplan, waar al het goede van het leven samenkomt. Samen met de buurt, de gemeente, de ontwikkelaar en de toekomstige bewoners creëren we een onderscheidende en innovatieve woon- én droomplek die uniek is. Een groene wijk voor mens en dier. Betaalbaar, comfortabel, gezellig en aansprekend. In De Heemtuinen komt alles samen. Voor iedereen

Geschakelde woningen en appartementen

In de Heemtuinen kun je straks kiezen voor drie verschillende types woningen; geschakelde woningen met een eigen tuin en een royaal terras, galerijappartementen met een groot woningbreed balkon op het zuiden én grote appartementen midden in de groene oase van het project. Er is gekozen voor lichte, positieve en toekomstgerichte architectuur. Een beeldtaal gebaseerd op natuurlijke materialen, openheid en een mooie relatie van wonen met de omgeving. Het project zal naar verwachting na de zomer van 2023 in verkoop gaan.

  • Interesse? Meer informatie over de woningtypes? Kijk op www.heemtuinen.nl voor meer informatie, bel ons op 010-2582900 of bezoek onze stand op de Woonbeurs.
Meer nieuws