In gesprek met de Rabobank? Dat kan ook via een videochat

Of je nu langs komt of niet, je krijgt hetzelfde professionele advies. Makkelijk toch?

4 februari 2019-

Je wilt een huis kopen en hebt behoefte aan inzicht in je financiële mogelijkheden. Dan kun je natuurlijk op internet van alles gaan uitzoeken. Toch vind je het misschien prettiger om al vrij snel met een deskundige in gesprek te gaan. Dat kan bij de Rabobank. En nog vanuit je eigen luie stoel ook. Want de financieel adviseurs van de Rabobank zijn beschikbaar voor een videochat.

Videochat met financieel adviseur: snel en gemakkelijk

Zo'n gesprek via een videoverbinding levert je hetzelfde professionele advies op als wanneer je om tafel met de adviseur zit. Het verschil zit 'm in de snelheid en het gemak. Je hoeft niet naar een bankkantoor te komen en je hebt al je administratie meteen bij de hand. En een afspraak voor zo'n videochat is zo gemaakt. Ga daarvoor naar www.rabobank.nl. Klik onderaan de pagina op 'Maak een afspraak', dan wijst het zich vanzelf. 

Toch langskomen? Maak een afspraak of bezoek het Hypotheek Inloopspreekuur

Wil je toch liever langskomen? Geen probleem. Je kunt elke werkdag een afspraak maken voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. En wil je zonder afspraak even binnenlopen? Ook dat kan. Elke Rabobank heeft inloopspreekuren. Klik hier voor informatie over de inloopspreekuren bij jou in de buurt. Neem wel een geldig legitimatiebewijs en een actuele salarisstrook mee. 

Rabobank: ook aanwezig op Woonbeurs Rotterdam + regio

Ook op de Woonbeurs Rotterdam + regio, op zaterdag 16 en zondag 17 maart in het WTC in Rotterdam, is de Rabobank aanwezig. In de stand van de bank kun je eveneens met een financieel adviseur oriënterend en vrijblijvend in gesprek. De beurs is beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur geopend.

  • www.rabobank.nl (onderaan deze pagina kun je via 'Maak een afspraak' een videochat regelen).
  • Stand: Rabobank.
  • De Woonbeurs Rotterdam + regio vindt zaterdag 16 en zondag 17 maart plaats in het WTC in Rotterdam (Beursplein 37). De beurs is op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur geopend. De toegang is gratis.
Meer nieuws