Inspiratiebijeenkomst over grote ontwikkelingen in Rotterdam

Zaterdag 27 juni, voorafgaand aan Woonbeurs: preview van het Rotterdam van straks

8 maart 2020-

Wat gaat er allemaal veranderen in het Merwe-Vierhavengebied? Waar komen de nieuwe oeververbindingen? Hoe ziet de omgeving van Zuidplein er over een paar jaar uit? En welke andere grote ontwikkelingen gaan het aanzien en de leefkwaliteit van Rotterdam in de komende jaren verder verbeteren? Op dit soort vragen krijg je op zaterdagochtend 27 juni, voorafgaand aan de Woonbeurs Rotterdam + regio, antwoord tijdens een Inspiratiebijeenkomst. De bijeenkomst, een initiatief van stadspromotor Rotterdam Partners is van 10.30 tot 12.00 uur in het WTC. Na afloop kun je meteen de beursvloer op voor (onder meer) het nieuwbouwaanbod.

Inzicht in het Rotterdam van straks

De bijeenkomst, die wordt geleid door professionals uit de wereld van vastgoed en stadsontwikkeling, is bedoeld om je inzicht te geven in het Rotterdam van straks. Dat kan heel behulpzaam zijn bij je keuze voor een andere woning in de stad. Voor wie al concrete verhuisplannen heeft, is het prettig om te weten hoe de omgeving er over een paar jaar uitziet. Maar de inspiratiebijeenkomst kan ook buurten, wijken en stadsdelen onder je aandacht brengen waar je misschien nooit eerder aan had gedacht. 

Deelname is gratis. Wel even aanmelden!

De inspiratiebijeenkomst vindt dus zaterdag 27 juni, voorafgaand aan de Woonbeurs, plaats in het WTC in Rotterdam (Beursplein 37). Deelname is gratis. Je moet je wel van tevoren aanmelden via dit formulier op woneninrotterdam.nl. Wil je met meerdere personen komen, zorg er dan voor dat zij zich ook individueel aanmelden. Het programma is als volgt:

  • 10.00 – 10.30 uur: Inloop.
  • 10.30 – 12.00 uur: Inspiratiebijeenkomst.
  • 12.00 – 17.00 uur: Woonbeurs Rotterdam + regio.
Meer nieuws