te-koop-bord-schieland-borsboom-makelaars-rotterdam-woonbeurs

Je bent op zoek naar een ander huis. Hoe pak je dat aan?

Schieland Borsboom Makelaars helpt je met zoeken, kopen, verkopen, taxeren en financieren

9 januari 2018-

Je bent op zoek naar een ander huis, in Rotterdam of regio. Spannend, maar hoe pak je het aan? Ga je eerst kijken in de wijken waar je wel zou willen wonen? Of begin je met wat je maximaal kunt lenen? En als je al een huis hebt, hoe zorg je er dan voor dat je daar een goede prijs voor krijgt? Allemaal vragen waar een deskundige makelaar je bij kan helpen. Zo'n makelaar is Schieland Borsboom NVM Makelaars. Op de Woonbeurs Rotterdam + regio, op zaterdag 24 en zondag 25 maart in het WTC in Rotterdam, kun je met Schieland Borsboom kennismaken. 

Schieland Borsboom: zoeken, onderhandelen, taxeren, financieren

Schieland Borsboom NVM Makelaars kan je tijdens het hele proces bijstaan met raad en daad. De gecertificeerde makelaars van dit gevestigde makelaarskantoor helpen je met je zoektocht, onderhandelen voor je met de verkoper en voeren de taxatie uit. Dat doen zij 'met het hoofd koel en het hart warm'. "Zodat jij verliefd kunt worden op een woning, en wij je ontzorgen voor wat betreft de administratieve en financiële afhandeling", aldus het makelaarskantoor. Over financiën gesproken: Schieland Borsboom helpt je ook aan een goede financiering. Voor dat laatste heeft het makelaarskantoor een eigen hypotheekshop. Je kunt er ook voor kiezen om Schieland Borsboom in te schakelen voor een of enkele van deze werkzaamheden. En als je je huis wilt vérkopen, ben je bij dit makelaarskantoor ook aan het goede adres. Bijvoorbeeld voor de onderhandelingen met mogelijke kopers. Of om je huis aantrekkelijker in te richten, zodat de kansen op een snelle verkoop voor een goede prijs toenemen. Behalve koopwoningen heeft Schieland Borsboom ook huurwoningen in zijn aanbod staan. 

Ook als je een nieuwbouwwoning zoekt

Ook wanneer je op zoekt bent naar een nieuwbouwhuis, kun je bij Schieland Borsboom terecht. Dit makelaarskantoor is als verkopend makelaar regelmatig aan nieuwbouwprojecten in de regio's Rotterdam en Den Haag verbonden. En ook als dat niet zo is, kunnen de adviseurs van Schieland Borsboom je vertellen waar je op moet letten als je een nieuwbouwhuis koopt. Want het kopen van een nieuwbouwhuis is in veel opzichten heel anders dan het kopen van een bestaand huis.

Makelaarskantoren in Zoetermeer, Den Haag en Rotterdam

Schieland Borsboom NVM Makelaars is in 1980 gestart in Zoetermeer. Van daaruit is het kantoor groot geworden, door klein, persoonlijk en benaderbaar te blijven. Behalve in Zoetermeer heeft Schieland Borsboom inmiddels kantoren in Den Haag en Rotterdam. Het woningaanbod komt uit dezelfde steden en de regio's eromheen.

  • www.schielandborsboom.nl.
  • Stand: Schieland Borsboom NVM Makelaars (opvallende kleur: geel).
  • De Woonbeurs Rotterdam + regio vindt zaterdag 24 en zondag 25 maart plaats in het WTC in Rotterdam (Beursplein 37). De beurs is op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur geopend. De toegang is gratis.
Meer nieuws