Je krijgt méér voor elkaar met een NVM-makelaar

Méér expertise, méér geregeld, méér overzicht, méér verkoopkracht, méér slagkracht

12 februari 2019-

Een huis kopen of verkopen. Het gebeurt dagelijks heel vaak, zeker nu de woningmarkt floreert. Maar dat betekent niet dat je het zomaar even doet. Want er komt veel bij kijken. Daarom is het verstandig om je te laten begeleiden door een specialist. Zo'n specialist is een NVM-makelaar. Daar krijg je meer mee voor elkaar. Op de Woonbeurs Rotterdam + regio, op zaterdag 16 en zondag 17 maart in het WTC in Rotterdam, kun je bij de stand van de NVM Zuid-Holland Zuid in gesprek over nut, noodzaak en gemak van een deskundige makelaar.

Goede prijs, altijd het laatste aanbod, gratis waardebepaling

Zelf geeft de branchevereniging drie redenen waarom je met een NVM-makelaar in zee zou moeten gaan: je krijg een goede prijs, je bent als eerste op de hoogte van nieuw aanbod en je krijgt een gratis waardebepaling. 

Met een NVM-makelaar krijg je een goede prijs 
Als je je huis wil verkopen, helpt de NVM-makelaar je met het vaststellen van de prijs. Hij of zij heeft meer kennis van de markt, waardoor een succesvolle strategie uitgestippeld kan worden en een goede prijs tot stand komt.

Met een NVM-makelaar vis je niet achter het net
Als je een huis zoekt en je schakelt een NVM-aankoopmakelaar in, dan ben je als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod dat bij jouw wensen past. Bovendien heeft hij de expertise om een woning goed te beoordelen op kwaliteit en prijs. Hij of zij herkent risico's en kan je daarvoor behoeden. Dat geeft jou meer zekerheid. 

Gratis waardebepaling
Wil je een huis kopen of verkopen en ben je benieuwd wat de woning waard is? Ook daarvoor ben je bij de NVM-makelaar aan het juiste adres. Hij of zij zorgt voor een gratis waardebepaling. Het gaat om een grove schatting van de waarde. Deze schatting dient als basis om te komen tot een realistische prijs.

Kom langs bij de stand en maak kans op een fiets

Wil je doorpraten met mensen van de NVM Zuid-Holland Zuid zelf? Kom dan langs bij de stand op de Woonbeurs Rotterdam + regio. Daar kun je ook nog meedoen aan een leuke prijsvraag, waarmee je een prachtige fiets kunt winnen. De winnaar wordt op de tweede beursdag, zondag 17 maart, rond 15.00 uur bekendgemaakt.

  • www.nvmzhz.nl.
  • Stand: NVM Zuid-Holland Zuid
  • De Woonbeurs Rotterdam + regio vindt zaterdag 16 en zondag 17 maart plaats in het WTC in Rotterdam (Beursplein 37). De beurs is op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur geopend. De toegang is gratis.
Meer nieuws