Jouw-eerste-huis-event-rabobank
Archief

Donderdag 1 oktober: Jouw Eerste Huis Event, helemaal online

Rabobanken helpen starters op weg tijdens online evenement met presentaties en quiz

11 september 2020-

Waar moet je op letten bij de aankoop van een huis? Wat heb je te besteden? Moet je nog even sparen? Wat zijn de mogelijkheden als je zzp'er bent of een tijdelijk contract hebt. En is huren misschien een betere optie? Als starter op de woningmarkt heb je meestal veel vragen. Tijdens het Jouw Eerste Huis Event, een online programma op donderdag 1 oktober, helpen de Rabobanken in Zuid-Holland je op weg om jouw eerste droomhuis mogelijk te maken. 

Ervaringen van starters, tips van  financieel adviseurs

Het Jouw Eerste Huis Event vindt plaats op donderdag 1 oktober, tijdens de Week van de Starter. De aanvang is 20.00 uur. Het belooft een afwisselend programma te worden waarin starters over hun ervaringen vertellen en financieel adviseurs je de nodige informatie geven. Deze presentaties worden afgewisseld met een quiz waarmee leuke prijzen te winnen zijn.

Live online programma, aanmelden om erbij te zijn

De Rabobanken zenden het programma live uit vanuit een studio. Je kunt het dus gewoon thuis volgen, vanachter je desktop, tablet of smartphone en direct je vragen stellen. Wil jij het Jouw Eerste Huis Event bijwonen? Schrijf je dan via deze link in. 

Meer nieuws