Kom naar de Woonbeurs en win een badkamer, keukenmachine of wooncheque

Vul je e-mailadres in en download of print je gratis ticket. Dan kun je ook nog eens meteen doorlopen

26 februari 2020-

Kom je ook naar de Woonbeurs Rotterdam + regio? Dan maak je kans op een fraaie badkamerinrichting (ter waarde van 2.500 euro), een superhandige keukenmachine of een wooncheque ter waarde van 100 euro. Je hoeft hiervoor alleen maar je contactgegevens bij de entree achter te laten. En als je hier je e-mailadres invult, je ticket downloadt of uitprint en dit bij de entree laat zien, dan kun je bovendien meteen doorlopen. Zo voorkom je dat je in de rij moet staan.

Winnaars via loting bepaald

De badkamer wordt beschikbaar gesteld door Sani-Dump. De keukenmachine wordt aangeboden door keuken- en badkamerspecialist Asto. Woonmall Alexandrium stelt vijf wooncheques van 100 euro beschikbaar, te besteden in de woonwinkels van de Woonmall. Het lot bepaalt of je een van deze prijzen wint. De winnaars ontvangen na de Woonbeurs persoonlijk bericht. 

Woonbeurs op zaterdag 27 en zondag 28 juni in WTC

De Woonbeurs Rotterdam + regio vindt zaterdag 27 en zondag 28 juni plaats in het WTC in Rotterdam (Beursplein 37). De beurs is op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur geopend. De toegang is gratis.

  • Vul hier je e-mailadres in, download of print je ticket en laat dit bij de entree van de Woonbeurs zien. Dan hoef je niet in de rij en maak je kans op een badkamer of wooncheque.

 

Meer nieuws