woonstad-rotterdam-koop-huur-woonbeurs-rotterdam

Koophuis? Huurhuis? Woonstad Rotterdam heeft de woning die jou past

Betaalbaar woningaanbod (koop en huur) voor verschillende doelgroepen in heel Rotterdam

23 januari 2018-

Rotterdam is booming en de vraag naar woningen is groot. Maar waar vind je ze? Woonstad Rotterdam heeft door heel de stad een ruime keuze aan koophuizen en aan huurwoningen in de vrije sector. Op zaterdag 24 en zondag 25 maart is Woonstad Rotterdam aanwezig op de Woonbeurs Rotterdam + regio, in het WTC. Bezoek de stand en vind de woning die jou past. 

Woonstad Rotterdam: betaalbaar woningaanbod, koop en huur, voor allerlei doelgroepen

Koophuis, huurhuis… bij Woonstad Rotterdam draait het vooral om jouw huis, in jouw wijk. Wil je kopen of huren? Zoek je rust en ruimte, of de levendigheid van het bruisende stadshart? Ben je alleenstaand, heb je een gezin of zijn je kinderen al het huis uit? Wat je woonwens ook is, Woonstad Rotterdam heeft betaalbaar woningaanbod in allerlei categorieën. 

Huren in de vrije sector is flexibel wonen

Heb je een (gezamenlijk) jaarinkomen van minimaal 36.798 euro? Dan kun je huren in de vrije sector. Door heel Rotterdam biedt Woonstad Rotterdam appartementen en eengezinswoningen aan vanaf 711 euro per maand. Een groot voordeel van vrije sector huren is de flexibiliteit. Je betaalt bij Woonstad Rotterdam geen kosten voor inschrijving en bemiddeling. Daarnaast rekent de woningcorporatie slechts eenmalig 250 euro administratiekosten. Ook zit je niet vast aan een minimale contractduur. Je kunt dus verhuizen wanneer je maar wilt. Ook erg prettig: je hebt de zekerheid dat het beheer en het onderhoud goed geregeld zijn.

Betaalbare koopwoningen in Rotterdam, met maandlast vanaf 350 euro

Wil je liever een huis kopen? Ook dan kun je bij Woonstad Rotterdam terecht. Woonstad Rotterdam heeft door heel de stad betaalbare koopwoningen. Het gaat om appartementen met netto maandlasten vanaf 350 (!) euro. De adviseurs van Woonstad Rotterdam maken je op de woonbeurs graag wegwijs in het aanbod. Kom langs bij de stand en laat je informeren, adviseren en inspireren.

Kopen of huren? Doe de test bij de stand van Woonstad Rotterdam

Kopen of huren, wil je weten wat jou het beste past? Ook dan moet je bij de stand van Woonstad Rotterdam zijn. Daar kun je een kopen-of-huren-test doen. Ook kun je gebruikmaken van de ludieke keuzehulp 'welke wijk past bij mij?' Altijd handig in een stad waarin steeds meer wijken geliefd en gewild zijn.

  • www.jouwhuis.nu.
  • Stand: Woonstad Rotterdam.
  • De Woonbeurs Rotterdam + regio vindt zaterdag 24 en zondag 25 maart plaats in het WTC in Rotterdam (Beursplein 37). De beurs is op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur geopend. De toegang is gratis. 
Meer nieuws