villa's-krekenpark-zuidland-nieuwbouw

Krekenpark (Zuidland): riante villa's op het landelijke Voorne-Putten

Binnenkort start verkoop fase 4: vrijstaande en geschakelde villa's nabij polders en natuur

10 september 2020-

Rustig en riant wonen nabij uitgestrekte polders en een natuurgebied. Ontdek de mogelijkheden in de vierde en laatste fase van villaproject Krekenpark in Zuidland, een fraai dorp op Voorne-Putten, op een halfuur met de auto van Rotterdam. Fase 4 bestaat uit 6 vrijstaande en 10 geschakelde villa's op grote kavels, in een groene en waterrijke omgeving. De villa's gaan dit binnenkort in verkoop. Op 12 oktober start de presale. De prijzen lopen uiteen van 509.000 tot 695.000 euro (v.o.n.).

Riante villa's op grote kavels in Zuidland (Voorne-Putten)

De villa's hebben woonoppervlaktes van zo'n 195 vierkante meter. Ze verrijzen op kavels van ongeveer 760 tot 950 vierkante meter. De geschakelde villa's zijn met woonoppervlaktes van circa 182 tot 192 vierkante meter eveneens zeer riant. De kavels zijn zo'n 400 tot 530 vierkante meter groot. 

Krekenpark: villa's met architectuur jaren dertig

De villa's van fase 4 krijgen krijgen de geliefde architectuur van de jaren dertig. Kenmerkend daarvoor zijn onder meer de warme kleuren, de langgerekte daken, de witte goten en overstekken en de fraaie erkers.

Extra rentekorting op je hypotheek dankzij energieprestaties

Kinderen kunnen in Krekenpark fijn buiten spelen en zelf geniet je in deze groene en waterrijke wijk volop van de ruimte en de buitenlucht. Over groen gesproken: de woningen worden op het gebied van duurzaamheid volgens de allerlaatste inzichten gebouwd: met uitstekende isolatie, zonnepanelen op het dak, gebalanceerde ventilatie en een bodem warmtepomp. En zonder gasaansluiting. Dankzij de uitstekende energieprestaties van de woningen is je energierekening een stuk lager en kun je bij het afsluiten van je hypotheek rekenen op een extra lage rente. Ook dat scheelt in je maandlasten. 

Wonen aan de landelijke rand van Zuidland, op halfuur van Rotterdam 

Krekenpark, waarvan de eerste fases al in aanbouw zijn, verrijst aan de landelijke rand van nieuwbouwwijk Kreken van Nibbeland in Zuidland, op ongeveer een halfuur rijden van Rotterdam en op 20 minuten van het strand van Rockanje. Zuidland is een rustig dorp op het landelijke Voorne-Putten, met een fraaie historische kern. Het dorp is zeer kindvriendelijk en groot genoeg voor een uitgebreid voorzieningenaanbod. Je vindt in winkels voor de dagelijkse boodschappen, zorgvoorzieningen, openbaar vervoer, een sportschool, een grote sporthal, diverse speelplekken en flink wat sportverenigingen. Er is ook een buitenzwembad. Praktisch naast de deur ligt het uitgestrekte natuur- en recreatiegebied Bernisse. En je kinderen kunnen straks in de wijk naar de kinderopvang of naar school. Krekenpark ligt namelijk op loopafstand van brede school De Vlasbloem.

Meer weten? Meld je aan als belangstellende en blijf op de hoogte

Wil je meer weten over fase 4 van Krekenpark? Ga dan naar de projectsite en meld je aan als belangstellende. Dan ontvang je het laatste nieuws in je mailbox en hoor (lees) je dus ook wanneer de verkoop start. Op de projectsite staat ook meer informatie over de presale. 

villa-nieuwbouw-krekenpark-zuidland-landelijk-rotterdam

villa-nieuwbouw-krekenpark-zuidland-landelijk-rotterdam

villa-nieuwbouw-krekenpark-zuidland-landelijk-rotterdam

Meer nieuws