laan-van-tinbergen-woonbeurs-rotterdam
Archief

Laan van Tinbergen: groots wonen voor stadsmensen

Riante herenhuizen en luxe appartementen aan een groene laan in Park 16Hoven, Rotterdam

16 februari 2017-

Altijd al gedroomd van een statig herenhuis aan een mooie laan in een groene omgeving, met de stad om de hoek? Of van een luxe appartement dat van alle gemakken is voorzien? Grijp dan nu je kans. Binnenkort start Dura Vermeer in de Rotterdamse wijk Park 16Hoven met de verkoop van nieuwbouwproject Laan van Tinbergen. Met circa 56 ruime herenhuizen (waaronder twaalf tweekappers) en zestien luxe appartementen is er keuze genoeg. Het is de bedoeling dat het project in het tweede kwartaal van dit jaar in verkoop gaat. Op de Woonbeurs Rotterdam + regio kun je over Laan van Tinbergen in gesprek.

Herenhuizen tot 220 vierkante meter

De zeer riante herenhuizen zijn verdeeld over blokken van twee, drie, vier en vijf woningen en hebben woonoppervlaktes van circa 170 tot ongeveer 220 vierkante meter. De woningen worden hoogwaardig afgewerkt en de aan het water gelegen tuinen krijgen standaard een houten vlonderterras. Bovendien kun je met diverse opties je huis nog groter maken of naar eigen smaak laten afwerken. Ook maatwerk is mogelijk. De prijzen variëren van circa 475.000 tot zo'n 630.000 euro (v.o.n.).

Appartementen: zelf indeling bepalen

De appartementen bevinden zich in twee gebouwen met een gezamenlijke daktuin op de eerste verdieping. De standaard indeling van de appartementen is ruim en speels, maar je kunt daar op allerlei manieren je eigen draai aan geven. Met oppervlaktes van circa 85 tot zo'n 185 vierkante meter heb je in ieder geval alle ruimte. Daar komen nog een of twee buitenruimtes bij ook. Je auto parkeer je overigens in een afgesloten parkeergarage. De koopsommen van de appartementen lopen uiteen van ongeveer 285.000 tot circa 615.000 euro (v.o.n.).

Laan van Tinbergen: gevarieerde architectuur

Nieuwbouwproject Laan van Tinbergen krijgt een gevarieerde architectuur. Om dit te bereiken, heeft Dura Vermeer bewust twee architectenbureaus op het project gezet. Architectenbureau JSA ontwierp de kubistische herenhuizen en appartementen. Zeinstra Veerbeek Architecten tekende voor de herenhuizen met de jaren dertig uitstraling.

Park 16Hoven: statig en groen, nabij binnenstad

Park 16Hoven is een nieuwe stadswijk in het noorden van Rotterdam. De wijk is ruim van opzet, heeft een statige uitstraling en kenmerkt zich verder door groene lanen en veel water. Tegelijkertijd liggen het centrum van Rotterdam en de wijken Hillegersberg en Schiebroek dichtbij. In de nabijheid vind je dan ook alle belangrijke voorzieningen, zoals winkels, sportvoorzieningen, scholen en een park. En met de auto zit je binnen een paar minuten op snelwegen als de A20 en de A13. 

Interesse? Kijk op de website of kom naar de woonbeurs

Heb je interesse in dit project? Meld je dan aan als belangstellende via www.laanvantinbergen.nl en volg het project op Facebook. Je blijft dan automatisch op de hoogte. Je kunt ook bellen met makelaarskantoor TW3: 010-3007117. Of kom naar de Woonbeurs Rotterdam + regio, op zaterdag 18 en zondag 19 maart in het WTC aan het Beursplein 37 in Rotterdam (stand: Dura Vermeer). De beurs is op beide dagen van 12:00 tot 17:00 uur gratis toegankelijk.

Meer nieuws