Little-C-lofts-appartementen-rotterdam

Little C: een nieuw stukje Rotterdam, met de sfeer van New York

Lofts en appartementen van 42 tot 270 vierkante meter, in een dynamische wijk aan het water

7 februari 2018-

Zo'n 300 appartementen, lofts en studio's, sfeervolle daktuinen en ontmoetingspleinen, ateliers, horeca, winkels en kantoren, en een stadspark aan het water. Welkom in een nieuw stukje Rotterdam: Little C, dé nieuwe woon- en werkplek van de Maasstad. Net buiten de binnenstad, op de kop van de Coolhaven. Sinds vrijdag 9 maart zijn de appartementen en lofts van de clusters 2 en 3 in verkoop. Meer informatie krijg je op de Woonbeurs Rotterdam + regio, op zaterdag 24 en zondag 25 maart in het WTC in Rotterdam. De online inschrijving duurt tot 28 maart (12.00 uur).

Nieuw aanbod Little C: van microappartementen tot riante penthouses

Het nieuwe aanbod is gelijk aan de woningen die al eerder in verkoop zijn gegaan (cluster 1). Het gaat om woningen van 42 tot 270 vierkante meter, met prijzen tussen ongeveer twee ton en 1,8 miljoen. Bij veel bouwnummers kun je kiezen tussen een loft (met dus één grote open woonruimte) en een appartement, met een indeling in kamers. De grootste woningen (penthouses) zijn er in twee varianten: met één en met twee woonlagen. Bekijk de loftzoeker op de projectsite voor het actuele aanbod in Little C.

Architectuur en sfeer zoals in New York

De architectuur in Little C krijgt een authentieke en industriële uitstraling, die doet denken aan The Village en het Pearl District in wereldsteden als New York en Portland. Aan de rand van de levendige buurt komt een fraai stadspark, dat grenst aan de Coolhaven. Ook de nabijheid van de binnenstad en andere Rotterdamse hotspots, zoals het Museumpark en de Witte de Withstraat, maakt van Little C een aantrekkelijke plek. Bovendien is er in de wijk zelf volop ruimte voor de gezelligheid van restaurants, cafés en sfeervolle terrasjes. Little C is een project van ERA Contour en J.P. van Eesteren. Het nieuwe stuk Rotterdam ligt direct aan de Coolhaven, naast de Hogeschool Rotterdam en tegenover het Erasmus MC. 

  • www.littlecoolhaven.nl.
  • Stand: Ooms Makelaars.
  • De Woonbeurs Rotterdam + regio vindt zaterdag 24 en zondag 25 maart plaats in het WTC in Rotterdam (Beursplein 37). De beurs is op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur geopend. De toegang is gratis. 

Meer nieuws