Archief

N° 75 Coolsingel: living in the very heart of Rotterdam. Inschrijving gestart

Luxe appartementen en penthouses met royale buitenruimtes in het bruisende centrum van Rotterdam

8 juli 2020-

Luxe koopappartementen met royale terrassen, in het bruisende hart van Rotterdam. Je vindt ze in nieuwbouwproject N° 75 Coolsingel. Dit fraaie gebouw krijgt 114 luxe appartementen en penthouses, waarvan 58 koopwoningen. Het gaat om appartementen met woonoppervlaktes van circa 90 tot zo'n 290 vierkante meter. De koopsommen beginnen bij 415.000 euro (v.o.n.). De online inschrijving is gestart. N° 75 Coolsingel is een project van Novaform.

Meerdere slaapkamers, flexibel in te delen, ruime balkons en riante dakterrassen

De appartementen van N° 75 Coolsingel bieden mogelijkheden voor meerdere slaapkamers en hebben allemaal een ruim balkon. De grote glasgevels brengen veel licht in huis en bieden een vrij zicht op de stad die aan je voeten ligt. De penthouses zijn flexibel in te delen en beschikken over een riant dakterras. De prijzen van de appartementen variëren van 414.500 tot 901.000 euro (v.o.n.). De prijzen van de vier penthouses zijn op aanvraag. 

Wonen in het bruisende hart van Rotterdam

Veel comfort en tal van faciliteiten maken het leven in N° 75 Coolsingel net wat leuker. Bovendien woon je hier in het bruisende hart van Rotterdam, met overal winkels, horecagelegenheden en culturele voorzieningen om je heen. Gaat jouw hart al sneller kloppen? Dat komt mooi uit. De online inschrijving is gestart. 

Ook huurappartementen in N° 75 Coolsingel

Ben je op zoek naar een huurappartement? Dan moet je nog even geduld hebben. Het is op dit moment nog niet mogelijk om je in te schrijven voor de huurappartementen. Lees meer over de huurappartementen van N° 75 Coolsingel op www.75coolsingel.nl/huur.

Meer nieuws