LloydYard-nieuwbouw-Lloydpier-Rotterdam

Lloyd Yard: wonen op een historische plek aan de Maas

Studio's, appartementen, maisonnettes, townhouses en zelfbouwkavels op Lloydpier

13 september 2020-

Stoer. Robuust. Open. Energieneutraal. Duurzaam. En 100 procent Rotterdams. Nieuwbouwproject Lloyd Yard verbindt het roemruchte verleden van de stad met jouw toekomst. Want in Lloyd Yard kom je thuis op een historische plek aan de Maas, in een gebouw dat is ontwikkeld met de blik naar voren. Een gebouw dat is ontworpen om je leven kleur te geven, om je te omringen met dat wat het leven van alledag leuk, gezellig en de moeite waard maakt.

Wonen aan de Maas

Je wordt in Lloyd Yard omgeven door ruimte en heel veel groen, waar je in alle rust van kunt genieten. Om lekker in te tuinieren, een borrel te drinken, te barbecueën, een boek te lezen of helemaal niks te doen. Alles is erop gericht om van Lloyd Yard jouw eigen heerlijke plek aan de Maas te maken. Om het jouw eigen buurt in de grote stad te maken. En geloof het of niet, maar misschien is Lloyd Yard daarom wel het fijnste plekje van Rotterdam om te wonen. 

Lloyd Yard: studio's, appartementen, maisonnettes en townhouses

De een wil een royale woning met flinke woonkamer, genoeg ruimte voor een lekkere keuken, een speelplek voor de kinderen en een rustig plekje om te kunnen werken. Voor die mensen worden 12 townhouses gebouwd waarin al die ruimte te vinden is. De ander wil een woning die past in het fast lane city life. Die komen er ook, in de vorm van 37 appartementen en 53 studio’s. Heb je misschien liever iets er tussenin? Kijk dan eens naar de 23 maisonnettes. Wat jouw woonwensen ook zijn, je kunt ze vervullen in Lloyd Yard. Met duurzame koop- en huurwoningen in prijsklassen die tegemoetkomen aan happy singles, starters, doorstromers en gezinnen.

Zelfbouw

Is het jouw droom om in midden de stad zelf een huis te bouwen? Ook dat kan in Lloyd Yard. Koop hier een kavel en bouw dat huis wat alles heeft wat je wilt. Want zelfbouwers met een visie kunnen aan de slag met specialisten op het gebied van ontwerpen, duurzaamheid en materialen om een 100 procent eigen droomhuis te realiseren. Dit is die ene, unieke kans om een plek te creëren waarin jouw ideeën, wensen en eisen samenkomen. Voor dromers die doeners willen worden, zijn 10 kavels van circa 100 vierkante meter beschikbaar, die ruimte bieden voor huizen met woonoppervlaktes tot boven 200 vierkante meter. Voor een prachtig leven aan de Maas.

Leven op de Lloydpier in Rotterdam

De Rotterdamse Lloydpier is de plek waar eens schepen vertrokken naar het Verre Oosten en waar loodsen en pakhuizen het straatbeeld bepaalden. Het uitzicht over de Maas is gigantisch, de sfeer is groots. Dat alles krijgt in Lloyd Yard een extra dimensie door de enorme buitenruimte. Die formidabele binnentuin is groot. Zo groot dat iedere bewoner er een plekje vindt om zich te verwonderen over de rijkdom aan bloemen en planten. Of simpelweg te genieten van de zon, rust en frisse lucht. Maar waar je als bewoner ook je groene vingers aan het werk kunt zetten in de moestuin met groenten en kruiden. En wie zichzelf echt even wil trakteren op een uniek uitzicht, neemt plaats op de schommel in het Maasvenster om ontspannen over het water te turen. Ook een groot voordeel: je woont hier op fietsafstand van de binnenstad, met al zijn horeca, cultuur, winkels en evenementen. 

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief van Lloyd Yard

Geïnteresseerd in de woonmogelijkheden van Lloyd Yard? Ga dan naar www.lloydyard.nl en meld je aan voor de nieuwsbrief. Dan ben je het snelst op de hoogte van alle ontwikkelingen. Dus ook van de start van de verkoop.

LloydYard-nieuwbouw-wonen-rotterdam-maas

LloydYard-nieuwbouw-wonen-rotterdam-maas

LloydYard-nieuwbouw-wonen-rotterdam-maas

LloydYard-nieuwbouw-wonen-rotterdam-maas

LloydYard-nieuwbouw-wonen-rotterdam-maas

Meer nieuws