Ludieke rondleidingen over beursvloer met de Stadsbemoeial

Ontdek in 20 minuten en met een knipoog de parels van bouwend Rotterdam

12 februari 2019-

Wil jij snel en op een ludieke manier ontdekken wat het nieuwbouwaanbod op de Woonbeurs is? Laat je dan rondleiden door de Stadsbemoeial. Hij verzamelt elk halfuur een groepje mensen en neemt hen mee over de beursvloer. Tijdens die rondleidingen laat hij de parels van bouwend Rotterdam zien en vertelt daarover. Waar mogelijk past hij zijn rondleidingen aan de woonwensen van zijn gevolg aan. Dat alles op een onderhoudende manier, met humor en een knipoog. De Stadsbemoeial is opvallend gekleed en getooid met een hoed. Hij verzamelt zijn gevolg steeds bij de entree van de beurs.

Rondleiding door Stadsbemoeial: erg leuk en heel praktisch

Een rondleiding door de Stadsbemoeial is niet alleen erg leuk, maar ook heel praktisch. Hij vertelt in rondleidingen van 15 tot 20 minuten over de bijzonderheden van het aanbod. Daarna kun je meer gericht de stands langs. De Stadsbemoeial past zijn ‘rondje beurs’, waar mogelijk, aan zijn gevolg aan. Als er bijvoorbeeld alleen jonge mensen in het groepje meelopen, zal hij vooral naar het betaalbare aanbod gaan en niet naar de dure projecten.

Stadsbemoeial: toegevoegde waarde voor evenementen

De Stadsbemoeial, een alter ego van Leon Keekstra, is niet zomaar een performer. Sinds 2014 bemoeit hij zich actief met de gastvrijheid van Rotterdam. Dat doet hij door daarover te bloggen en te vloggen, maar ook door als gastheer op te treden tijdens grote evenementen. Zo was hij actief tijdens Kookgoot Diners, het Chinees Nieuwjaar en nu dus de Woonbeurs, waar hij al eerder rondleidingen gaf. Als ervaren hotelprofessional in binnen- en buitenland weet hij hoe het moet. Met zijn goede humeur en knarsende humor is hij voor dit soort evenementen van toegevoegde waarde.

  • www.stadsbemoeial.nl.
  • De Stadsbemoeial verzamelt elk halfuur een groepje beursbezoekers bij de entree van de beursvloer.
  • De Woonbeurs Rotterdam + regio vindt zaterdag 16 en zondag 17 maart plaats in het WTC in Rotterdam (Beursplein 37). De beurs is op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur geopend. De toegang is gratis.
Meer nieuws