Machinistenhof-nieuwbouw-parkstad-woonbeurs-rotterdam
Archief

Machinistenhof: wonen midden in de stad, met het park aan je voeten

Nieuwbouw op de Kop van Zuid met 41 eengezinswoningen en 22 middeldure huurappartementen

27 februari 2017-

Aan de Laan op Zuid in Rotterdam start eind dit jaar de bouw van project Machinistenhof. Dit project krijgt 41 eengezinswoningen en 22 huurappartementen en is onderdeel van de nieuwe wijk Parkstad. Machinistenhof verrijst straks aan het Spoorweghavenpark, met tal van voorzieningen, een treinstation en een tramhalte op loopafstand. Op de Woonbeurs Rotterdam + regio, op zaterdag 18 en zondag 19 maart in het WTC in Rotterdam, kom je er meer over te weten.

Ideaal voor gezinnen

Machinistenhof is een ideaal project voor gezinnen met (jonge) kinderen. Niet alleen omdat het aan het park ligt, ook dankzij het afgesloten binnenterrein. De eengezinswoningen krijgen bovendien allemaal een fijne privétuin. De architectuur is statig en stoer. 

Gevarieerd aanbod

Het aanbod is gevarieerd. Aan de Laan op Zuid krijgt het project acht vierlaagse herenhuizen van circa 180 vierkante meter, met een tuin aan zowel de voor- als achterzijde. Bijzonder aan deze woningen is dat de woonkeuken zich op de begane grond bevindt, en de woonkamer op de eerste verdieping. De herenhuizen hebben vier, vijf of zes slaapkamers. Je kunt ook een werkruimte aan huis realiseren. Daarnaast krijgt het project drielaagse eengezinswoningen van circa 150 vierkante meter, eveneens met vier, vijf of zes slaapkamers. Alle woningen zijn flexibel in te delen. De verkoop start na de zomer van dit jaar.

Middeldure huurappartementen

Machinistenhof krijgt ook 22 middeldure huurappartementen, allemaal met drie kamers en een balkon op het zuiden. Drie maanden voor de oplevering, die in het eerste kwartaal van 2019 is gepland, start de verhuur. 

  • www.machinistenhof.nl
  • Stand: Leyten
  • De Woonbeurs Rotterdam + regio vindt zaterdag 18 en zondag 19 maart plaats in het WTC in Rotterdam (Beursplein 37). De beurs is op beide dagen van 12:00 tot 17:00 uur geopend. De toegang is gratis. 
Meer nieuws