Natuurlijk Centrum Zuid - Krimpen aan den IJssel - BOUW GESTART!

1 maart 2023-

Nieuwbouwproject Natuurlijk Centrum Zuid bestaat uit zes appartementengebouwen met koop- en huurappartementen. Nederlandse Bouw Unie ontwikkelt en bouwt het plan in Krimpen aan den IJssel. Het prachtige nieuwe woongebied biedt een unieke kans om een groene parkomgeving en woonkwaliteit te combineren op een steenworp afstand van het winkelcentrum van Krimpen.

Het project heet niet voor niets Natuurlijk Centrum Zuid. Het is echt een centrumlocatie, waarbij ‘weelderig groen’ de basis is van de gebiedsontwikkeling. Elk appartement heeft zicht op de groene leefomgeving en heeft een fraaie buitenruimte. Gebouw Marshall heeft daarnaast een groene binnentuin en bestaat uit 46 luxe en royale koopappartementen. Het woonoppervlak ligt tussen de 90 en 130 m2 met royale buitenruimtes en we benadrukken het nog een keer, zicht op het groen.

Duurzaam wonen

De appartementen zijn heerlijk comfortabel met verwarming en verkoeling door een collectief energiesysteem (gasloos), een zeer duurzaam concept. Parkeren voor de bewoners vindt plaats in de half verdiepte privé-parkeervoorziening. De bouw is gestart! Prijzen vanaf € 395.000,- v.o.n.

Meer nieuws