Natuurlijk Stads: riante tweekappers en een vrijstaand huis in Rotterdam

Wonen in het groen aan de Charloisse Lagedijk aan de zuidrand van Rotterdam, nabij een park

14 februari 2020-

Riante gezinshuizen in het groen in Rotterdam. Je vindt ze in nieuwbouwproject Natuurlijk Stads, aan de zuidelijke rand van de Maasstad. Daar, aan de Charloisse Lagedijk, worden 14 ruime twee-onder-één-kapwoningen en één vrijstaande woning gebouwd. Het gaat om woningen met oppervlaktes van 153 tot 178 vierkante meter op riante kavels. De prijzen variëren van 525.000 tot 795.000 euro (v.o.n.).

Natuurlijk Stads: unieke kans op riant gezinshuis in Rotterdam

De variatie is groot in Natuurlijk Stads, een project van Bolton Ontwikkeling. De woningen hebben verschillende woonoppervlaktes, er zijn dwars- en langskappen en de kleuren van de bakstenen verschillen. Je krijgt hier snel het gevoel landelijk te wonen en toch in de stad Rotterdam. In Natuurlijk Stads koop je dus het beste van twee werelden. Ook heel bijzonder: de breedte van de woningen. De tweekappers zijn maar liefst 6 tot 6,6 meter breed, de vrijstaande woning is zelfs 7,2 meter breed. Bovendien kun je er met diverse opties, zoals een uitbouw, een kantoor aan huis of een gastenverblijf, nog meer je eigen huis van maken. Niet alleen de woningen zelf, ook de kavels waarop ze staan zijn riant: van 466 tot maar liefst 981 vierkante meter. De tuinen zijn vaak zelfs 35 meter diep! En omdat de kavels van elkaar verspringen en dus niet strak naast elkaar liggen, heb je volop privacy. Uniek in Rotterdam: de kavels zijn ruim genoeg voor een heerlijke tuin én twee parkeerplekken op eigen grond. Natuurlijk Stads biedt een geweldige kans op zeer ruim en fraai gezinshuis in Rotterdam. 

Park, winkels en scholen in de buurt

Ook de ligging van Natuurlijk Stads is bijzonder. Een fraai stadpark ligt loopafstand en in de directe omgeving bevinden zich tal van voorzieningen, zoals scholen en winkels. Het centrum van de stad is aan te fietsen, al kun je in Rotterdam ook altijd met de auto en het openbaar vervoer naar de binnenstad. En wil je de stad uit, dan zit je binnen een paar minuten op de Ring van Rotterdam.

Meer nieuws