Archief

Kopenhagen: wonen met een vakantiegevoel in Newport Nesselande

Binnenkort in verkoop: 28 eengezinswoningen met tuin en dakterras, nabij de Zevenhuizerplas

8 maart 2020-

Een wandeling maken over het strand, een hapje eten op een terras aan de boulevard en genieten van een schitterend uitzicht over het water. In Newport Nesselande, aan de Zevenhuizerplas in Rotterdam, woon je met een vakantiegevoel. In de zomer van 2019 startte hier de bouw van 93 appartementen in Kopenhagen Tower en Kopenhagen Lakefront. Deze appartementen zijn inmiddels grotendeels verkocht. Dit voorjaar gaan 28 stijlvolle eengezinswoningen in verkoop.

Eengezinswoningen met tuin vanaf circa 440.000 euro

De 28 eengezinswoningen liggen net achter de boulevard van Nesselande. Het strand aan de Zevenhuizerplas ligt dus om de hoek. Hier woon je iedere dag met een vakantiegevoel. De woningen hebben drie lagen en woonoppervlaktes van circa 147 en 151 vierkante meter. Ze worden opgeleverd inclusief sanitair en tegelwerk en hebben een fijne achtertuin. Op de eerste verdieping beschikken ze over drie slaapkamers en een badkamer met douche, bad, toilet en wastafel. De tweede verdieping is vrij indeelbaar en voorzien van een dakterras. Met diverse uitbreidings- en indelingsmogelijkheden kun je er helemaal je eigen huis van maken. De prijzen beginnen bij ongeveer 440.000 euro (v.o.n.). Dit zijn indicatieprijzen die dus nog onder voorbehoud zijn. Waarover geen voorbehoud gemaakt hoeft te worden, zijn de energieprestaties. Die zijn uitstekend, wat flink scheelt in je maandelijkse woonlasten. 

Verkoop start binnenkort. Blijf op de hoogte

De verkoop van de 28 eengezinswoningen start nog dit voorjaar, zo is de verwachting. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in als belangstellende via de projectsite, dan ontvang je vanzelf het laatste nieuws.

Meer nieuws