van-mierlo-kopers-meedenken-ontwikkelen
Archief

Nieuwbouw is vooral je inleven in de wensen van de klant

Ontwikkel- en bouwbedrijf Van Mierlo komt naar Woonbeurs met nieuwbouwprojecten in de regio Rotterdam

24 februari 2017-

Inleven in jouw woonwensen en hierop inspelen, maar ook proactief met je meedenken. Wat wil je precíes? En vervolgens gebouwen en omgevingen realiseren waar jij je als gebruiker prettig in voelt. Zodat je in je werkruimte nog fijner werkt en je (t)huis helemaal aan je woonwensen voldoet. Ontwikkel- en bouwbedrijf Van Mierlo ontwikkelt, bouwt en renoveert, en denkt vooral mee. Maak kennis met de nieuwbouwprojecten die Van Mierlo realiseert op de Woonbeurs Rotterdam + regio, op zaterdag 18 en zondag 19 maart in het WTC in Rotterdam.

Meesterlijk Wonen in Oud-Beijerland

Twee projecten in de regio Rotterdam zijn Meesterlijk Wonen in Oud-Beijerland en Watertuinen in Maasdijk. Meesterlijk Wonen (zie eerste impressie onder dit artikel) komt aan de Rembrandtstraat in de bestaande wijk Zuidwijk in Oud-Beijerland. Het gaat om een binnenstedelijk project van 68 woningen, onderverdeeld in zes verschillende woningtypes. Hierdoor kun je voor elke stap in jouw wooncarrière in Meesterlijk Wonen terecht. De naam is bewust gekozen, omdat je hier echt 'meesterlijk' kunt wonen. Los daarvan zijn de woningtypes vernoemd naar bekende meesterschilders, waarvan er een uit Oud-Beijerland komt. Bovendien heb je de mogelijkheid om een echte meester te worden van je eigen kunstwerk, door je huis naar jouw woonwensen aan te laten passen. Inmiddels is zeventig procent van de woningen verkocht. De prijzen beginnen bij 229.500 euro (v.o.n.). 

Een dorpse sfeer in Watertuinen in Maasdijk

Een ander mooi project van Van Mierlo is Watertuinen, aan de rand van het centrum van Maasdijk (zie tweede impressie onder dit artikel). De kleinschaligheid en ruime opzet van Watertuinen sluiten naadloos aan bij de dorpse sfeer die voor Maasdijk zo kenmerkend is. Wonen in Watertuinen is vooral wonen in een waterrijke en groene omgeving, met winkels voor de dagelijkse boodschappen bij de hand. Een bijzonder woningtype in Watertuinen is de Waterhyacint. Daarvan krijgt het project er acht. Het gaat om riante eengezinswoningen in drie varianten, die naar eigen smaak zijn samen te stellen. De koopsommen beginnen bij 259.000 euro (v.o.n.). Er zijn nog enkele woningen van dit type beschikbaar. 

Meer weten? Kijk op de website of kom naar de Woonbeurs

Wil je meer weten over deze en andere projecten van Van Mierlo? Kijk dan op www.vmierlo.nl of kom naar de Woonbeurs Rotterdam + regio, op zaterdag 18 en zondag 19 maart in het WTC aan het Beursplein 37 in Rotterdam (stand: Van Mierlo). De beurs is op beide dagen van 12:00 tot 17:00 uur gratis toegankelijk. 

Meer nieuws