zelfbouw-rotterdam

Nieuwe zelfbouwkavels op diverse plekken in Rotterdam

Binnenkort start verkoop riante kavels in Nesselande, Park 16Hoven en Hoek van Holland

8 januari 2021-

Zelf je droomhuis (laten) bouwen in Rotterdam? Het kan binnenkort weer op diverse plekken. De gemeente Rotterdam stelt nog dit eerste kwartaal op drie locaties nieuwe en riante zelfbouwkavels beschikbaar. Het gaat om de locaties Nesselande, Park 16Hoven en Hoek van Holland. Dat meldt woneninrotterdam.nl

Zelfbouwkavels vanaf 400 tot ruim 1.600 vierkante meter in Rotterdam

De kavels in Nesselande liggen in deelgebied Waterwijk. Het gaat om 11 riante kavels in deelgebied 1.7, met afmetingen van zo'n 625 tot ruim 1.600 vierkante meter. In Park 16Hoven gaat het eveneens om 11 kavels. Deze worden uitgegeven in de buurt Rietzoom. Deze kavels variëren in grootte van zo'n 400 tot ruim 970 vierkante meter. De bouwpercelen in Hoek van Holland bevinden zich op een steenworp afstand van het dorpscentrum, op 3 minuten lopen van het metrostation en op 10 minuten lopen van het strand. Deze kavels hebben oppervlaktes van zo'n 650 tot 886 vierkante meter.

Meer informatie via woneninrotterdam.nl

In de loop van dit eerste kwartaal worden de informatiedocumenten en de inschrijfformulieren op de website van gemeente Rotterdam geplaatst. Als de inschrijfperiode voorbij is, vindt een loting plaats. Via woneninrotterdam.nl blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en hoor je ook wanneer de inschrijving start.

 

 

Meer nieuws