NN-Kralingen-nieuwbouw-herenhuizen-tweekappers-Rotterdam
Archief

NN Kralingen: statige herenhuizen en tweekappers in geliefd Kralingen

Riante woningen met een tijdloze architectuur en allerlei indelingsmogelijkheden. Nu in verkoop

21 februari 2018-

Ruime, statige herenhuizen en twee-onder-één-kap woningen met een tijdloze architectuur. Je vindt ze in nieuwbouwproject NN Kralingen, in de geliefde Rotterdamse wijk Kralingen. De verkoop is onlangs van start gegaan. Op de Woonbeurs Rotterdam + regio, op zaterdag 24 en zondag 25 maart in het WTC in Rotterdam, krijg je er meer informatie over. 

NN Kralingen: diverse indelingsmogelijkheden, hoog afwerkingsniveau

De woningen van NN Kralingen krijgen standaard twee badkamers en vier of vijf slaapkamers. Er zijn diverse indelingsmogelijkheden, zodat het huis helemaal bij jouw voorkeur en leefstijl past. Het afwerkingsniveau is hoog. De woningen van NN Kralingen krijgen sanitair dat ontworpen is door topontwerper Philippe Starck, en tijdloze tegels van Villeroy & Boch. Bijzonder aan het project is de locatie: er zijn weinig onbebouwde plekken in Kralingen.

Statige herenhuizen aan parkachtige zone

NN Kralingen staat enerzijds aan de Kralingse Zoom met haar groene buffer, anderzijds aan de Leendert Butterstraat. De woningen aan de Kralingse Zoom (type: Kralingse Heren) zijn de moderne varianten van de statige herenhuizen van vroeger. Ze zijn imposant, hoog en groot. De drie verschillende varianten (Kralingse Heren I, II en III) lijken op elkaar, maar verschillen in breedte en indeling. Je beschikt over twee eigen parkeerplaatsen ónder de woning in een halfverdiepte stallingsgarage. Daardoor loop je veilig, droog en comfortabel van en naar je auto. Tegelijkertijd voorkomt het 'blik op straat'. Je creëert dus een autovrije groene zone aan de Kralingse Zoom. Vanuit je huis, dat op circa één meter boven het maaiveld ligt, kijk je uit op de parkachtige zone langs het water van de Ringvaart.

Tweekappers passend bij de stijl van het Noordelijk Niertje

De andere woningen, aan de Leendert Butterstraat, zijn twee-onder-één-kap woningen. Met dat woningtype sluit het project aan die kant mooi aan bij de bestaande woningen in het Noordelijk Niertje. De straatnamen in dit wijkje zijn afgeleid van ambachtsbewaarders, schouten en schepenen van weleer. 'Kralingse Schouten' worden deze woningen dan ook genoemd. De tweekappers zijn riant, hebben een parkeerplaats op eigen terrein (met carport) en een heerlijke achtertuin. Er zijn twee typen (I en II), die in aanzicht en breedte van elkaar verschillen. Daardoor zijn de indelingen op alle woonlagen anders.

NN Kralingen: duurzaam en gasloos

Duurzaamheid is een belangrijk thema bij NN Kralingen. De in totaal 54 woningen krijgen warmte- en zonnepanelen en zijn all-electric (gasloos). Ook wordt regenwater hergebruikt. Dankzij al dit soort maatregelen verbruik je in deze woningen minder energie dan volgens de nieuwste landelijke eisen vereist is. Naast milieubewust is dit ook financieel interessant, want tegenwoordig bieden steeds meer hypotheekverstrekkers korting op de hypotheekrente voor een duurzame woning.

  • www.nnkralingen.nl.
  • Stand: NBU.
  • De Woonbeurs Rotterdam + regio vindt zaterdag 24 en zondag 25 maart plaats in het WTC in Rotterdam (Beursplein 37). De beurs is op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur geopend. De toegang is gratis.

Meer nieuws