Nog enkele appartementen beschikbaar aan Laan van Tinbergen (Park 16Hoven)

Veel ruimte en luxe aan de groene rand van Rotterdam, op 10 minuten van de Coolsingel

6 maart 2019-

Heel veel ruimte (zowel binnen als buiten), hoge plafonds, vloerverwarming en vloerkoeling en een luxe afbouwpakket met een zeer complete keuken. U heeft het allemaal als u een appartement koopt aan de Laan van Tinbergen in de groene stadswijk Park 16Hoven in Rotterdam. Niet voor niets staat het merendeel van de 17 woningen onder optie of is inmiddels verkocht. Toch zijn er nog enkele appartementen beschikbaar. Tijdens de Woonbeurs Rotterdam + regio, op zaterdag 16 en zondag 17 maart in het WTC in Rotterdam, komt u er alles over te weten.

Laan van Tinbergen: de klasse straalt ervanaf

De 17 appartementen aan de Laan van Tinbergen zijn verdeeld over twee kleinschalige appartementengebouwen. Beide gebouwen 'krijgen gezelschap' van 56 herenhuizen, die inmiddels allemaal verkocht (en in aanbouw) zijn. De architectuur is fraai en divers. De klasse straalt ervanaf. En… dit is het eerste project in deze buurt dat geheel gasloos wordt aangeboden. Op dit moment zijn van drie typen nog appartementen beschikbaar: type A (vierkamerappartement), type C (driekamerappartement en type B (penthouse).

Vierkamerappartement van circa 154 m2, met riant balkon

Woningtype A is een vierkamerappartement waarin ruimte is gegarandeerd: het woonoppervlak bedraagt circa 154 vierkante meter, een penthouse waardig. Met 20 vierkante meter mag ook het balkon op het zuidoosten of zuidwesten er zijn. Een aantrekkelijk extraatje is de tweede badkamer.

Driekamerappartement van circa 95 m2

Voor wie aan drie kamers en iets minder vierkante meters genoeg heeft, is appartement type C een mooie optie. Dit woningtype heeft een oppervlakte van 95 m2. En daar komt nog een balkon van 15 vierkante meter bij, met de mogelijkheid de favoriete oriëntatie op de zon te kiezen.

Penthouse van 133 m2 en een buitenruimte van 45 m2

U kunt ook kiezen voor een penthouse. De keus is inmiddels ‘beperkt’ tot type B. Van dit type zijn nog twee woningen beschikbaar. De woonoppervlaktes zijn maar liefst 133 vierkante meter en de buitenruimte is bijzonder riant: 45 vierkante meter. Standaard heeft u in dit penthouse drie slaapkamers en twee badkamers. Bijzonder is daarnaast de verdiepingshoogte van bijna drie meter.

Luxe afwerking, met het oog op een duurzame toekomst

Alle appartementen worden ongekend luxe afgewerkt. De plafonds zijn hoog, vloerverwarming en vloerkoeling zijn standaard, en in het afbouwpakket zijn een complete SieMatic-keuken en fraai sanitair en tegelwerk opgenomen. Ook heeft u in de overdekte parkeergarage een eigen parkeerplaats. Behalve comfortabel zijn de appartementen ook bijzonder duurzaam. Ze zijn voorzien van zonnepanelen en door de toepassing van warmtepompen zijn ze bovendien gasloos. Aan de Laan van Tinbergen woont u goed voorbereid op de toekomst dus.

Wonen in Park16Hoven: rust, ruimte en de Coolsingel op 10 minuten

Niet alleen de woningen, ook de plek spreekt kopers aan. Park 16Hoven ligt aan de rand van de stad, waar u profiteert van rust, ruimte en groen. Terwijl de Coolsingel, het hart van Rotterdam, toch maar vier kilometer verderop ligt. Dat is maar tien minuten met de auto. Die heeft u overigens helemaal niet nodig om in het centrum van de stad te komen. Op loopafstand van uw woning ligt een halte van RandstadRail, een snel en comfortabel alternatief. Aan de andere kant van Park 16Hoven strekt het groen van het Groene Hart zich al uit. Ook een voordeel: de snelle bereikbaarheid van de A20 en A13.

  • www.laanvantinbergen.nl.
  • Stand: Dura Vermeer.
  • De Woonbeurs Rotterdam + regio vindt zaterdag 16 en zondag 17 maart plaats in het WTC in Rotterdam (Beursplein 37). De beurs is op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur geopend. De toegang is gratis.

Meer nieuws