pijnacker-nootdorp-wonen

Pijnacker-Nootdorp: wonen in een groene omgeving, en toch centraal gelegen

Nieuwbouw in het groen, nabij Rotterdam en Den Haag? Natuurlijk kies je dan voor Pijnacker-Nootdorp

7 maart 2020-

Wonen in de rust en groene omgeving van een dorp, op een steenworp afstand van Den Haag, Rotterdam, Zoetermeer en Delft. Het kan in Pijnacker-Nootdorp. Je vindt hier volop aanbod van nieuwbouwwoningen, in onder meer de nieuwe wijken Ackerswoude en Keijzershof. En de nieuwste wijk Tuindershof is in ontwikkeling. Ook zelfbouw op een kavel is mogelijk! Aan een rustig straatje, in een exclusief hofje of direct aan het water? Je bent er in Pijnacker-Nootdorp zeker van dat je in een groene omgeving woont, dicht bij voorzieningen en met een goede ontsluiting naar de Randstad.

Altijd een school in de buurt en een bruisend verenigingsleven

De belangrijkste voorzieningen zijn in Pijnacker-Nootdorp om de hoek te vinden. Denk aan een royaal winkelaanbod, goede scholen, een actief verenigingsleven en vele sportmogelijkheden. En met meerdere natuur- en recreatiegebieden in de directe omgeving kun je heerlijk buiten genieten. 

Centrale ligging

Werk je in de Randstad? De ligging en bereikbaarheid van Pijnacker-Nootdorp zijn ideaal. Met de auto of het openbaar vervoer ben je binnen een half uur op je werkplek. Pijnacker-Nootdorp wordt prima ontsloten door de A12, A13 en A4. Parkeren is overwegend gratis. De metro heeft drie stations in de gemeente. Metrolijn E brengt je comfortabel en in 15 minuten naar het centrum van Rotterdam en naar Den Haag. Met de bus ben je ook snel in Delft of Zoetermeer. 

Een actieve dag in de buitenlucht

De dorpen Pijnacker, Nootdorp en Delfgauw liggen midden in het groen en zijn omringd door natuur- en recreatiegebieden. Verken de uitgebreide paden door het groengebied Buytenhout. Roei door het waterrijke natuurgebied De Groenzoom. Of fiets door de groene polders in buurtschap Oude Leede. Kinderen genieten in Pijnacker-Nootdorp van natuurlijke speelplekken en fijne strandjes langs de recreatieplassen.

Alle ruimte om veilig buiten te spelen

Wil jij wonen in een energiezuinige eengezinswoning, in een ruime tweekapper of toch in dat vrijstaande huis met die royale tuin? Of heb je een droomhuis in je hoofd en zoek je alleen nog de ideale kavel om dat huis te bouwen? Ontdek de mogelijkheden in Pijnacker-Nootdorp. In de wijken Ackerswoude en Keijzershof, of in de nieuwste wijk Tuindershof.

Meer nieuws