woonstad-rotterdam-woningaanbod-woonbeurs-rotterdam
Archief

Plus Huren: sociale huurwoningen die net iets meer bieden

Woonstad Rotterdam komt met gevarieerd woningaanbod naar de Woonbeurs Rotterdam + regio

10 februari 2017-

Eengezinswoningen en appartementen, zowel koop als huur. Woonstad Rotterdam staat dit jaar wederom met een gevarieerd woningaanbod op de Woonbeurs Rotterdam + regio. De beurs vindt plaats op zaterdag 18 en zondag 19 maart in het WTC. Naast informatie over koopwoningen en vrije sector huurwoningen, neemt Woonstad Rotterdam ook de nieuwste categorie woningen mee: huurwoningen met het label Plus Huren. Zo vind je bij Woonstad Rotterdam altijd de woning die jou past.

Huurwoningen die net iets meer bieden

Huurwoningen met het label Plus Huren zijn sociale huurwoningen die net iets meer bieden. Zo staan ze op mooie locaties in Rotterdam. Ook zijn de woningen veelal net gerenoveerd en klaar om direct te betrekken. De huurprijs ligt tussen de 592 en 710 euro per maand, exclusief servicekosten. Net als bij sociale huurwoningen heb je de zekerheid dat Woonstad Rotterdam het beheer en onderhoud doet. Tegelijkertijd profiteer je van minder lange wachttijden.

Inkomensvoorwaarden Plus Huren

Om voor deze sociale huurwoningen in aanmerking te komen, heb je een jaarinkomen nodig vanaf 22.200 euro nodig (1 persoon) of tussen de 30.000 en 40.349 euro (twee of meer personen). Bij deze inkomens is geen huurtoeslag mogelijk, tenzij je inkomen daalt in de periode dat je huurt. Woonstad Rotterdam biedt deze woningen aan via www.woonnetrijnmond.nl. Na het aanvragen van een Woonpas via deze site kun je op de aangeboden woningen reageren.

Meer nieuws