Princessehof Puttershoek

6 maart 2023-

Naast de brede Oude Maas waar je vanaf de dijk overheen tuurt. Dicht bij de historische haven waar je het pontje naar Zwijndrecht kunt nemen. En op een steenworp afstand van alle winkels en voorzieningen van het gezellige dorpscentrum. Te mooi om waar te zijn? Zeker niet. Sprookjes bestaan. In Princessehof in Puttershoek.

Een woning die aansluit bij jouw levensfase en situatie

Op een unieke locatie, midden in Puttershoek, komen 35 energiezuinige nieuwbouwwoningen. Princessehof wordt een plek voor iedereen; van starters tot senioren en gezinnen met kinderen. Je vindt hier altijd een woning die perfect aansluit bij jouw levensfase en situatie. Van starterswoningen, appartementen tot rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en een vrijstaande woning. De afmetingen zijn divers; in Princessehof vind je huizen met woonoppervlaktes tussen de 50 en 194 m2.

Klaar voor de toekomst

Alle woningen zijn  gasloos; ze worden op duurzame wijze gebouwd en van duurzame installaties voorzien. Wat Princessehof verder uniek maakt, zijn de parkeermogelijkheden. Zo krijgt het appartementengebouw een eigen inpandige parkeergarage. Geloof jij in sprookjes? Bemachtig dan jouw eigen ‘kasteel’ in Puttershoek!

Meer nieuws