Archief

Prinsenpark: luxe appartementen op fietsafstand van binnenstad Rotterdam

Studio's, suites en penthouses aan de rand van een fraai park. Start verkoop gepland in het najaar

11 juni 2020-

De nieuwe norm voor ontspannen en comfortabel wonen. Zo omschrijft ontwikkelaar Gebroeders Blokland nieuwbouwproject Prinsenpark in Rotterdam. Prinsenpark is een exclusief woongebouw met studio's, suites en penthouses in het gelijknamige park in de wijk Prinsenland, aan de oostkant van de stad. U woont hier straks op loopafstand van een winkelcentrum met tal van voorzieningen, en nabij het Kralingse Bos en een golfbaan. De binnenstad ligt op fietsafstand. De appartementen gaan dit najaar in verkoop, zo is de verwachting.

Prinsenpark: 80 studio's, suites en penthouses met fraaie terrassen

Prinsenpark wordt een prachtig woongebouw met privé-parkeerplaatsen en ruim 80 luxe appartementen rondom een fraaie binnentuin. Het woningaanbod is zeer gevarieerd. U kunt kiezen uit luxe studio's, fraaie suites en riante penthouses. De woonoppervlaktes variëren van 55 tot 220 vierkante meter. Bijzonder aan Prinsenpark zijn onder meer de fraaie en gelaagde terrassen en het prachtige uitzicht over de omgeving. Prinsenpark wordt een icoon voor de buurt, waarin het de bewoners aan niets zal ontbreken.

Wonen aan de entree van een weids park

Het project verrijst straks op de plek van de voormalige manege Prinsenmolen. U woont hier aan de entree van het weidse Prinsenpark. Dat biedt niet alleen rust, ruimte en veel groen, maar ook de nodige levendigheid. Jong en oud zoeken het park op om te spelen, te wandelen, te recreëren of te sporten. De start verkoop staat gepland in het najaar (2020). Het is de bedoeling dat de bouw in 2021 van start gaat.

Aanmelden als belangstellende

Heeft u interesse in een appartement in nieuwbouwproject Prinsenpark? Kijk dan op de projectsite en meld u aan als belangstellende. Dan blijft u op de hoogte van het laatste nieuws.

Meer nieuws