Archief

Rabo Samen Online: het gemak van online én het persoonlijke van de Rabobank

Regel je hypotheek gemakkelijk online en profiteer van een adviseur die met je meedenkt

15 juni 2020-

Je hypotheek online regelen wanneer het jou uitkomt is ideaal. Maar voor zo’n grote financiële keuze is het wel prettig om persoonlijk geadviseerd te worden. Rabobank introduceert daarom Rabo Samen Online voor Hypotheken. Daarbij regel je jouw hypotheek gemakkelijk online, maar heb je ook een adviseur die met je meedenkt bij belangrijke beslissingen.

Hoe regel je online je hypotheek bij Rabobank?

Er zijn vier belangrijke stappen die je doorloopt om online via de Rabobank je hypotheek te regelen:

 • Vrijblijvend oriëntatiegesprek
  Bereken hier eenvoudig online je hypotheek. Samen met een Rabobank-adviseur bespreek je vervolgens de mogelijkheden tijdens een gratis oriëntatiegesprek.
 • Hypotheekdossier vullen
  Upload voor het vervolg, een betaald adviesgesprek, een aantal documenten in jouw eigen Rabobank Hypotheekdossier.
 • Persoonlijk adviesgesprek
  In dit adviesgesprek kijk je samen met je Rabobank-adviseur naar een hypotheek die bij jou past. Je ontvangt vervolgens een hypotheekofferte. 
 • De rest regelen wij
  Zodra jij de hypotheekofferte hebt ondertekend, zorgt Rabobank ervoor dat de notaris alle stukken ontvangt. 

500 euro korting op advieskosten

Met Rabo Samen Online kun je de hypotheek vinden die bij jou past, maar dan zonder dat je er de deur voor uit hoeft. Je regelt de hypotheek wel samen met een hypotheekadviseur van Rabobank. Om een goed hypotheekadvies te kunnen geven, heeft de adviseur diverse gegevens en documenten van jou nodig. Omdat je zelf je documenten uploadt in het Rabobank Hypotheekdossier, ontvang je 500 euro korting op de advieskosten.

Meer weten?

Wil je meer weten over Rabo Samen Online? Kijk op www.rabobank.nl of bel Rabobank Rotterdam: 010-4003333 of Rabobank Zuid-Hollandse Eilanden 0186-891000.

Meer nieuws