Remisehof: de vrijheid van huren, nabij de hotspots van Rotterdam-Zuid

Nog enkele eengezinswoningen, beneden-bovenwoningen en appartementen te huur

10 september 2020-

Je hebt er de ruimte, je kinderen kunnen veilig buiten kunnen spelen in de gezamenlijke binnentuin en je kunt de drukte van de stad op gepaste afstand houden. Tegelijkertijd liggen diverse Rotterdamse hotspots in de directe omgeving, zoals Katendrecht, de Wilhelminapier en - aan de overzijde van de Erasmusbrug - de binnenstad. Ontdek de mogelijkheden van nieuwbouwproject Remisehof in het Rotterdamse stadsdeel Feijenoord. Van de 250 woningen zijn er 137 bedoeld voor de verhuur. Die verhuur is volop bezig. Op dit moment zijn er nog enkele appartementen, beneden-bovenwoningen en eengezinswoningen beschikbaar. De huurprijzen beginnen bij 950 euro per maand.

Huren in Remisehof: appartementen, beneden-bovenwoningen en eengezinswoningen in allerlei varianten

Nieuwbouwproject Remisehof bestaat uit twee gebouwen, aan weerszijden van de Laan op Zuid in Rotterdam-Feijenoord. Je woont hier dus nabij tal van Rotterdamse hotspots, die lopend, met de fiets of met de tram heel goed te bereiken zijn. Tegelijkertijd rij je met de auto via de Laan op Zuid zo de stad uit. Het huuraanbod bestaat uit 24 appartementen, 48 beneden-bovenwoningen en 65 eengezinswoningen. De appartementen zijn er met twee, drie of vier kamers en hebben woonoppervlaktes van 63 tot 112 vierkante meter. De beneden-bovenwoningen zijn allemaal 88 vierkante meter groot. Tot slot zijn er acht typen eengezinswoningen, met woonoppervlaktes van 120 tot 155 vierkante meter. Kijk op de projectsite voor het actueel beschikbare huuraanbod

Luxe afwerking, eigen buitenruimte, eigen parkeerplek

Welke woning je ook huurt, alle 137 huurwoningen in Remisehof worden fraai afgewerkt, met een luxe Bribus keuken met ATAG apparatuur en een stijlvolle badkamer. Ze krijgen daarnaast een balkon, terras of tuin. Onder het complex komt een parkeergarage, waar je je auto kwijt kunt. Woon je in een van de eengezinswoningen, dan heb je een parkeerplek half onder je huis.

Interesse? Schrijf je nu in

De woningen van Remisehof zijn nu in verhuur. Wil je meer weten over dit project? Kijk dan op de projectsite. Remisehof is een project van Syntrus | Achmea real estate & finance.

Remisehof-huurwoningen-rotterdam

huurwoningen-remisehof-rotterdam-zuid

huurwoningen-remisehof-rotterdam-zuid

Meer nieuws