Archief

Riant en exclusief wonen. Het kan op steeds meer plekken in Rotterdam

XXL-woningen in nieuwbouwproject Little C of in transformatieproject De Raedt

20 februari 2019-

Rotterdam is steeds meer in trek, ook bij mensen die op zoek zijn naar veel woonruimte en exclusieve kwaliteit. In die categorie is het woningaanbod de laatste jaren fors toegenomen. Zoals in nieuwbouwproject Little C, waar op dit moment nog enkele riante lofts en een penthouse beschikbaar zijn. Of in transformatieproject De Raedt, waar nog diverse royale driekamerappartementen te koop zijn. Op de Woonbeurs Rotterdam + regio, op zaterdag 16 en zondag 17 maart in het WTC in Rotterdam, kun je over deze woningen in het topsegment in gesprek gaan bij de stand van Ooms Makelaars.

Little C: een bruisende wijk met studio's, lofts, XXL-appartementen en penthouses

Little C, op de kop van de Coolhaven, krijgt in totaal zo'n 300 woningen, verdeeld over verschillende gebouwen. Het gaat om studio's, appartementen, lofts en penthouses. Het wordt een bruisend nieuw stadsdeel, met sfeervolle daktuinen en pleintjes, maar ook met ateliers, horeca, winkels en kantoren. Aan het water komt een stadspark. De architectuur in Little C krijgt een authentieke en industriële uitstraling, die doet denken aan The Village in New York. Ook de nabijheid van de binnenstad, het Museumpark en de Witte de Withstraat maakt van Little C een aantrekkelijke plek om te wonen. De meeste woningen in de diverse gebouwen ('clusters') zijn inmiddels verkocht. Ook de bouw is gestart. Het woningaanbod dat nog beschikbaar is, staat in de loftzoeker op de projectsite.

De Raedt: statig wonen op een van de mooiste plekken van de Heemraadssingel 

Een ander project met exclusieve woningen is De Raedt, op de hoek van de Heemraadsingel en de Mathenesserlaan. Ook in De Raedt, een transformatieproject in het Nieuwe Westen, is de variatie groot. Op dit moment zijn alleen nog appartementen van zo'n 130 vierkante meter beschikbaar, met prijzen van rond de zes ton. Kenmerkend voor de appartementen in De Raedt zijn de hoge plafonds, passend bij de statige uitstraling van het gebouw. Ook bijzonder: de omgeving. De Raedt staat op een van de mooiste plekken van de Heemraadssingel. De bebouwing in de directe omgeving bestaat hoofdzakelijk uit herenhuizen. De Vierambachtsstraat en de Nieuwe Binnenweg zijn de belangrijkste winkelstraten in de buurt. Elders in de wijk vind je uitstekende onderwijs- en zorgvoorzieningen.

  • www.littlecoolhaven.nl.
  • Stand: Ooms Makelaars.
  • De Woonbeurs Rotterdam + regio vindt zaterdag 16 en zondag 17 maart plaats in het WTC in Rotterdam (Beursplein 37). De beurs is op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur geopend. De toegang is gratis. 

Grote impressie en eerste drie impressies: Little C. Andere impressies: De Raedt.

Meer nieuws