Haven-Spijkenisse-Veerkade-wonen-aan-het-water
Archief

Riante kadewoningen aan het water in De Haven Spijkenisse

Wonen tussen rivier en stadscentrum. Fase 2 deelgebied Veerkade nog dit jaar in verkoop

9 september 2020-

Wonen met een havengevoel, aan het water in Spijkenisse, nabij tal van stedelijke voorzieningen. Het kan straks in deelgebied Veerkade van nieuwbouwwijk De Haven Spijkenisse, op een kwartier rijden van Rotterdam. Daar gaat naar verwachting in oktober of november de tweede fase in verkoop, met 13 riante kadewoningen. De architectuur wordt havenachtig en historisch, net als in fase 1 die inmiddels in aanbouw is. Een video-impressie geeft van die bijzondere havensfeer alvast een voorproefje. 

Veerkade: riant wonen aan het water, 14 meter diepe tuinen

Fase 2 van deelgebied Veerkade krijgt twee typen kadewoningen: videwoningen en stadswoningen. Beide woningtypen zijn 12 meter diep en 5,4 meter breed. Ze hebben daarnaast een tuin van circa 14 meter diep. Daarachter heb je ook nog een garage of berging, én ruimte om op eigen terrein te parkeren. Om zo veel mogelijk variatie in het straatbeeld te krijgen, krijgt een aantal woningen een extra zolderverdieping. Ook van binnen is er volop variatie. Zo krijgen de hoekwoningen sowieso een andere indeling, maar met allerlei opties (zoals een uitbouw) kun je er nog meer je eigen huis van maken.

Videwoningen: veel ruimte, veel licht en vides met een wauw-gevoel 

Een interieur met een industriële uitstraling, een gigantische boekenkast, een enorme kroonluchter of juist kolossale planten. De videwoningen in fase 2 van Veerkade zijn zo riant dat je er van alles mee kunt. De woonoppervlaktes variëren van circa 162 of 192 vierkante meter. Dankzij de vide en de raampartij aan zowel de voor- als de achterzijde zijn ruimte en licht gegarandeerd. De vide is een echte eyecatcher en roept een 'wauw-gevoel' op als je de woning betreedt. Vanuit de videkamer op de eerste verdieping kijk je prachtig uit over de Veerkade. Op de eerste verdieping bevindt zich ook de masterbedroom, die standaard is voorzien van een inloopkast. Op de tweede verdieping liggen de overige slaapkamers, de badkamer en een toilet. Wil je op de eerste verdieping liever ook een badkamer? Dan kun je ervoor kiezen de inloopkast door een badkamer te vervangen. Koop je een videwoning met een kap, dan heb je dankzij die extra woonlaag nog meer ruimte: zo'n 192 vierkante meter.

Stadswoningen: ideale woningen voor gezinnen

Compleet, ruim en modern. En ideaal voor gezinnen. Zo zijn de stadswoningen van fase 2 te omschrijven. Deze woningen bestaan uit drie verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich de ruime woonkamer met open keuken. Via de schuifpui stap je je riante tuin in, waar het op een zomerse dag volop genieten is. De eerste verdieping krijgt 3 slaapkamers en een luxe badkamer. Hier kun je ervoor kiezen de badkamer naar het midden van de woning verplaatsen, om zo een extra slaapkamer te creëren. Op de tweede verdieping heb je nog meer mogelijkheden om de indeling zelf te bepalen. Er bevindt zich hier één slaapkamer, maar er is ruimte voor meer! Een extra badkamer ensuite? Een werkkamer? Een logeerkamer? Het kan allemaal. De woonoppervlaktes van de stadswoningen zijn ongeveer 171 vierkante meter. Kies je voor een stadswoning met kap, dan heb je zo'n 202 vierkante meter woonoppervlak.

Bekijk een video-impressie van deelgebied Veerkade (De Haven Spijkenisse):

Energiezuinig wonen in De Haven Spijkenisse

Alle woningen zijn klaar voor een duurzame toekomst. Ze worden gasloos, krijgen hoogwaardige isolatie (waaronder driedubbele beglazing) en worden voorzien van onder meer een bodemwarmtepomp, ventilatie met warmte-terugwinning, zonnepanelen en een douchepijp met warmte-terugwinning. Dat is allemaal niet alleen goed voor milieu en klimaat, maar ook voor je portemonnee. Je energierekening is fors lager en je krijgt bij verschillende hypotheekverstrekkers een aantrekkelijke rentekorting.

Wonen in Spijkenisse, tussen Oude Maas en stadscentrum, nabij Rotterdam

Welke woning je straks ook kiest, wonen aan de Veerkade in Spijkenisse staat garant voor veel woongenot. Het wooncomfort is groot, het uitzicht geweldig en je woont hier nabij de Oude Maas en het stadscentrum van Spijkenisse, met al zijn winkels, restaurants, theater en bibliotheek. Rondom Spijkenisse kun je genieten van uitgestrekte polders en natuurgebieden. Ook woon je op nog geen halfuur rijden van het strand van Rockanje. En Rotterdam ligt op een kwartier met de auto. 

Op de hoogte blijven? Meld je aan

Deelgebied Veerkade wordt ontwikkeld door Stevast Baas & Groen Projecten. De verkoop van de tweede fase van Veerkade start naar verwachting in oktober of november. Wil je op de hoogte blijven? Vul dan het interesseformulier in op de projectsite. Dan ontvang je vanzelf het laatste nieuws.

nieuwbouw-veerkade-haven-spijkenisse-wonen-water

nieuwbouw-veerkade-haven-spijkenisse-wonen-water

Meer nieuws