tour-dit-is-zuid-in-rotterdam-zuid-woonbeurs

Rotterdam-Zuid bloeit en bruist. Dit is Zuid laat het je allemaal zien

Club enthousiaste vrijwilligers toont met evenementen en rondleidingen de parels van Zuid

9 januari 2018-

Bijzondere gebouwen, mooie plekken, hippe horeca en fijne evenementen. Rotterdam-Zuid biedt het allemaal. De Stichting Dit is Zuid houdt rondleidingen door wijken en gebouwen op Zuid, organiseert zelf ook evenementen en maakt jaarlijks een plattegrond van dit stadsdeel. Op de Woonbeurs Rotterdam + regio, op zaterdag 24 en zondag 25 maart in het WTC in Rotterdam, vertellen de enthousiaste Zuiderlingen van Dit is Zuid je graag alles over de parels van hun geliefde stadsdeel.

Enthousiaste Zuiderlingen 

Dit is Zuid is geen pr-bureau, maar een stichting van vrijwilligers die gewoon superenthousiast zijn over 'hun' deel van Rotterdam. Zij spreken uit eigen ervaring over Zuid, omdat ze er wonen. Volgens Dit is Zuid groeit, bloeit en bruist Rotterdam-Zuid. "In, of liever gezegd, ‘op’ Katendrecht en de Kop van Zuid zijn Rotterdamse iconen zoals Hotel New York, De Rotterdam en het Deliplein een vast onderdeel van het Rotterdamse stadsgezicht geworden", zegt Teun de Booij van Dit is Zuid. "Maar ook in minder bekende wijken op Zuid, zoals de Afrikaanderwijk, de Tarwewijk en Oud-Charlois, is van alles te beleven. Je hebt er groene oases, hippe horeca en mooie kunstgaleries, maar ook diverse theaters en huiskamermusea. Maar je moet wel goed zoeken, want Rotterdam-Zuid staat op bijna geen enkele kaart. Daarom geven wij op de Woonbeurs aan iedereen die bij ons langskomt een gratis Kaart van Zuid mee."

Meer weten? Kom naar de woonbeurs

Wil je meer weten over Rotterdam-Zuid? Kijk dan op www.ditiszuid.nl of bezoek de stand van Dit is Zuid op de Woonbeurs Rotterdam + regio, op zaterdag 24 en zondag 25 maart in het WTC in Rotterdam.

  • www.ditiszuid.nl.
  • Stand: Dit is Zuid.
  • De Woonbeurs Rotterdam + regio vindt zaterdag 24 en zondag 25 maart plaats in het WTC in Rotterdam (Beursplein 37). De beurs is op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur geopend. De toegang is gratis.

Meer nieuws