S'MAAK-appartementen-Schiedam-Centrum

S'MAAK: wonen in het nieuwste icoon van Schiedam

Historische molens inspiratiebron voor nieuw appartementengebouw bij stadsentree

8 oktober 2020-

Een bijzonder, overhellend en geknikt gebouw, met een gigantische afbeelding van een historische Schiedamse molen. Dat beeld trekt over een paar jaar meteen je aandacht als je NS-station Schiedam-Centrum uitloopt. S'MAAK wordt de naam van dit nieuwe icoon. Dat is niet voor niets. Behalve zo'n 75 woningen (studio's, stadswoningen, appartementen en penthouses) krijgt het gebouw horeca, waar Schiedamse S'MAAKmakers worden geserveerd. 

Start verkoop woningen in S'MAAK vanaf zomer 2021

S'MAAK wordt nu al de 'Negende Reus van Schiedam' genoemd, verwijzend naar de hoge molens waar de Jeneverstad om bekend is. Het indrukwekkende gebouw verrijst aan het Stationsplein. De circa 75 woningen gaan vanaf de zomer van 2021 in verkoop, zo is de bedoeling.

Blijf op de hoogte en denk mee over S'MAAK

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over S'MAAK? Meld je dan via de projectsite aan als belangstellende, dan ontvang je vanzelf de nieuwsbrief vanuit het project. Je kunt dan ook over de verdere ontwikkeling van het project meepraten tijdens thema- en co-creatiebijeenkomsten. S'MAAK is een project van ontwikkelaar Blauwhoed.

smaak-nieuwbouw-schiedam

smaak-nieuwbouw-schiedam

smaak-nieuwbouw-schiedam

Meer nieuws