Stack: exclusief wonen op de kop van de Müllerpier, pal aan de rivier

'Bewegend' gebouw met appartementen en eengezinswoningen. Later dit jaar in verkoop

23 februari 2019-

Een sculptuur van gestapelde blokken. Of: een silhouet in beweging. Er zijn verschillende manieren om nieuwbouwproject Stack, op de Müllerpier in Rotterdam, te omschrijven. Het eigenzinnig vormgegeven gebouw biedt straks ruimte aan 67 hoogwaardige appartementen en 6 eengezinswoningen. De afwerking wordt smaakvol, de uitstraling exclusief. Maar het meest bijzondere is de ligging: op de kop van de pier, met aan drie kanten water. Het project is nog niet in verkoop, maar op de Woonbeurs Rotterdam + regio presenteert ontwikkelaar Blauwhoed de nieuwste impressies en het uitzicht vanaf 70 meter, de hoogte van het gebouw.

Stack: een nieuw 'landmark' voor Rotterdam

Met die 70 meter wordt Stack een nieuw 'landmark' voor Rotterdam. Vanuit het gebouw kijk je uit over de stad en de Nieuwe Maas, met in de verte de bedrijvigheid van de haven. Die haven is ook in de directe omgeving tastbaar. De Müllerpier is onderdeel van het Lloydkwartier, een voormalig havengebied dat de laatste jaren is getransformeerd tot moderne stadswijk aan het water. Kades, bolders en (gerenoveerde) pakhuizen en havenkantoren herinneren nog aan die tijd. Ook de architectuur van de diverse nieuwe wooncomplexen past bij dat havenverleden: stoer, stenig en robuust. Met de komst van Stack is de transformatie van de pier naar een geliefd woongebied voltooid.

Start verkoop nog dit jaar verwacht

Nieuwbouwproject Stack is nog in voorbereiding. Het is de verwachting dat het project later dit jaar in verkoop gaat. Via de projectsite en op de Woonbeurs kun je je inschrijven als belangstellende (stand Blauwhoed). Dan blijf je op de hoogte van het laatste nieuws.

  • www.stackrotterdam.nl.
  • Stand: Blauwhoed.
  • De Woonbeurs Rotterdam + regio vindt zaterdag 16 en zondag 17 maart plaats in het WTC in Rotterdam (Beursplein 37). De beurs is op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur geopend. De toegang is gratis.

Meer nieuws