Archief

STACK: spectaculaire woontoren op het uiterste puntje van de Müllerpier

Eengezinswoningen, appartementen en penthouses aan de Maas in Rotterdam. Deze zomer in pre-sale

16 juni 2020-

Aan de Maas, op het uiterste puntje van de Müllerpier in Rotterdam, staat straks een nieuwe luxe woontoren: STACK. Vanuit dit spectaculaire gebouw heb je een prachtig uitzicht over de rivier, Het Park, de Euromast, de Erasmusbrug, de Wilhelminapier en in de verte de haven. Je kijkt kortom uit op de Rotterdamse skyline. Behalve een geweldig panorama biedt Stack je een rustige plek om te wonen, terwijl de bruisende binnenstad van Rotterdam dichtbij is. STACK krijgt eengezinswoningen, appartementen en penthouses. Nog deze zomer start de pre-sale. De prijsindicaties: vanaf circa 385.000 euro (v.o.n.).

Sculptuur van gestapelde blokken

Stack is een expressief gebouw en al van ver herkenbaar. Het gebouw oogt als een sculptuur van gestapelde blokken, allemaal met een eigen kleurschakering. Het silhouet lijkt constant in beweging, net als de Maas. Stack is eigenzinnig van buiten en exclusief van binnen.

STACK: 6 eengezinswoningen, 77 appartementen, 2 penthouses

Het uitgesproken silhouet van STACK bepaalt het woningaanbod. Op de begane grond bevinden zich 6 tweelaagse eengezinswoningen, binnen ieder blok daarboven appartementen. Elke bouwlaag telt slechts vier appartementen, getypeerd naar het uitzicht: Rivier, Haven, Lloyd en Park. Je hebt dus maximaal 3 buren per woonlaag. Tussen de 'gestapelde blokken' liggen de ringappartementen, met grote dakterrassen en driezijdig uitzicht. STACK krijgt in totaal 77 apartementen. Op de bovenste laag bevinden zich ook nog eens 2 penthouses georiënteerd op de rivier, de stad én de haven. De woningaanbod is al met al zeer gevarieerd; een buitenkans voor iedereen die direct aan de Maas wil wonen en op zoek is naar een exclusieve plek in Rotterdam.

Deze zomer in pre-sale. Nu al voorkeur aangeven via projectsite

De woningen van STACK gaan nog deze zomer in pre-sale. De prijsindicaties beginnen bij circa 385.000 euro (v.o.n.). Via de projectsite kun je nu al aangeven welke woning jouw voorkeur heeft. Daar vind je ook meer informatie over de woningen en het project. Verder kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief van STACK, zodat je op de hoogte blijft en vanzelf hoort wanneer de pre-sale start.

 

Meer nieuws