wielewaal-nieuwbouw-rotterdam

Start verkoop eengezinswoningen Wielewaal in voorbereiding

Woningen vanaf ongeveer 350.000 euro met een vriendelijke 'Wielewaal-architectuur'

25 juni 2021-

Vriendelijke nieuwbouwhuizen in een oase van groen, met grote gazons, volwassen bomen, haagjes, kleurrijke heesters, geurende bloesems en pergola’s vol rozen tegen de gevels. Zo ziet straks de Wielewaal in Rotterdam-Zuid eruit. Hier vier je de lente, de herfst, de winter en de zomer. Hier leef je vaker buiten en woon je heerlijk vrij. Hier hoor je zingende vogels en ruik je de geur van vers gemaaid gras en van koffie in de voortuin. Op dit moment wordt de start verkoop van fase 3, met sfeervolle eengezinswoningen, voorbereid.

Vriendelijke 'Wielewaal-architectuur'

De Wielewaal krijgt een eigen Wielewaal-architectuur: een vriendelijke uitstraling, warme materialen, lange en overhangende daken, ramen met een sfeervolle roedeverdeling, sierlijk metselwerk en klimrozen aan de gevels. Het geeft de Wielewaal een eigen identiteit, brengt eenheid en is heel herkenbaar.

Eengezinswoningen vanaf ongeveer 350.000 euro

De woningen waarvan de verkoop nu in voorbereiding is, hebben woonoppervlaktes van 102 tot 158 vierkante meter, vier, vijf of zes kamers, een fijne tuin en een eigen parkeerplek. De prijzen variëren van ongeveer 350.000 tot zo'n 500.000 euro (v.o.n.). Wil je weten wanneer de woningen in verkoop komen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via www.nieuwbouw-dewielewaal.nl. Dan blijf je op de hoogte.

Wielewaal-nieuwbouw-woningen-Rotterdam

Wielewaal-nieuwbouw-woningen-Rotterdam

Wielewaal-nieuwbouw-woningen-Rotterdam

Wielewaal-nieuwbouw-woningen-Rotterdam

Meer nieuws