De-Groen-Kaap-huurwoningen-Katendrecht-Rotterdam
Archief

Stoer en groen wonen in een huurwoning op Katendrecht

De Groene Kaap: appartementen en gezinswoningen met huurprijzen van 850 tot 2.200 euro

1 oktober 2020-

356 huurwoningen, variërend van tweekamerappartementen tot penthouses en van stadswoningen tot hofwoningen. Ontdek nieuwbouwproject De Groene Kaap op Katendrecht in Rotterdam. De Groene Kaap staat voor hip, modern en luxe wonen in een gebouw met een overweldigend en gevarieerd aanbod. Wil jij stoer en groen wonen in de bruisende stad Rotterdam? Kom dan huren in De Groene Kaap!

Wonen op Katendrecht, met veel culinair en cultureel vertier

De Groene Kaap ligt in het midden van Katendrecht, een populaire wijk waar genoeg te beleven valt. De terrasjes op het Deliplein, de voorstellingen in Stadstheater Walhalla, het culturele en culinaire vertier in het SS Rotterdam of alle bijzondere lekkernijen in de Fenix Food Factory. Maar ook de schitterende vergezichten over het water. Het is te veel om op te noemen en het ligt allemaal om de hoek. Je kunt er vanuit De Groene Kaap gewoon naartoe wandelen. 

De Groene Kaap: huurprijzen tussen 850 en 2.200 euo per maand

De Groene Kaap is een bijzonder project, waar je behalve kunt wonen ook kunt ontspannen en een terrasje kunt pakken. Het project bestaat uit vier robuuste gebouwen, waaruit vijf woontorens oprijzen met een zeer gevarieerd woningaanbod, zowel appartementen als eengezinswoningen. Die eengezinswoningen zijn verdeeld in stadswoningen (met de entrees op straatniveau) en hofwoningen (met de entrees aan de binnentuinen). De Groene Kaap heeft ook een publieke tuin met een wandelroute 'op hoogte' langs die binnentuinen. Deze route, die een beetje vergelijkbaar is met de High Line in New York, is voor iedereen toegankelijk. De woningen in een van de torens en de stadswoningen aan de kade zijn koopwoningen. De rest van het aanbod in De Groene Kaap is voor de verhuur. De huurprijzen liggen tussen 850 en 2.200 euro per maand. 

Interesse? Schrijf je in via de projectsite

De inschrijving voor de huurwoningen in De Groene Kaap is gestart en verloopt via de projectsite. Iedereen kan zich inschrijven. Of je nu single, starter of senior bent, of een gezin met kinderen hebt, in De Groene Kaap vind je de woning die bij jou past. Wekelijks wijst het team van De Groene Kaap woningen toe aan enthousiaste kandidaten. Wil jij daar ook bij horen. Ga dan naar de projectsite en schrijf je in. Je kunt eind dit jaar al in De Groene Kaap wonen. 

Meer nieuws